banner333

banner309

Hasanbey Mahallesi’ne Ağız ve Diş Sağlığı Semt Polikliniği Açılıyor

Gümüşhaneli vatandaşların ağız ve diş sağlığı hizmetine erişimlerini kolaylaştırmak için Hasanbey Mahallesi’nde Gümüşhane İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Şehit Ebe Kevser Ceylan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne bağlı olarak “Ağız ve Diş Sağlığı Semt Polikliniği” açılıyor.

Gümüşhane 26.03.2014, 11:27 26.03.2014, 11:28
Hasanbey Mahallesi’ne Ağız ve Diş Sağlığı Semt Polikliniği Açılıyor
banner400

 Açılacak olan poliklinik ile ilgili bilgi veren Gümüşhane İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr.Aziz Ahmet Surel, “Birliğimize bağlı Şehit Ebe Kevser Ceylan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, il merkezimizde bulunan ana binasının dışında Torul, Kürtün ve Köse ilçelerimizde bulunan  semt poliklinikleri ile ilçelerde yaşayan vatandaşlarımıza  hizmet veriyor.  Merkezimiz, vatandaşlarımıza kaliteli ve kolay erişilebilir hizmet sunumu gerçekleştirme doğrultusunda düzenlemeler yaparak çalışmalarına devam ediyor. Hekim sayısının artırılması, yeni cihazların alınması, eski cihazların yenilenerek modern standartların kazandırılması yönünde önemli adımlar atılmıştır. Ayrıca, geçmiş yıllardaki veriler ile karşılaştırma yapıldığında bakılan hasta sayısı ve vaka çeşitliliğinin önemli oranda arttığı görülmektedir. Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden beklentileri, hizmete erişimde yaşadıkları güçlükler ve memnun oldukları uygulamalar gibi Genel Sekreterliğimize ulaşan talepleri, hizmet kalitesini artırmaya yönelik yapacağımız planlamalarda çok kıymetli veriler olmuş, Genel Sekreterliğimiz bu geri bildirimleri her zaman dikkate almıştır.  Genel Sekreterliğimize ulaşan geri bildirimlerde, Hasanbey Mahallesi’nde ve çevresinde yaşayan vatandaşlarımızın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimize ulaşımlarında güçlükler yaşadıkları yönünde bilgiler alıyoruz. Vatandaşlarımızın hizmete erişimlerini kolaylaştırmak amacıyla, ilçelerimizde hizmet veren semt poliklinikleri gibi bir polikliniğinin  Hasanbey Mahallesi’ne de kurulmasıyla ilgili çalışmalara başlanmıştır.” dedi.

Dr.Surel, kamu binaları öncelikli olmak üzere hizmet sunumunun gerçekleştirileceği yer tespitine yönelik çalışmalara başlandığını belirterek , “Yer tespit edildikten ve gerekli alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra polikliniğimizin vatandaşlarımızın hizmetine sunulması planlanmaktadır.” diye konuştu.

            Şehit Ebe Kevser Ceylan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt.Yunus Yalçın ise Hasanbey Mahallesi’nde ve çevresinde yaşayan vatandaşların hizmete erişimini kolaylaştıracak, gerekse de Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi içinde  bekleme alanlarında oluşan yoğunluğun azalmasına katkı sağlayacak bu hizmetin vatandaşlar için hayırlı olmasını dileyerek emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 03:40
Güneş 05:17
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:22
Yatsı 20:52