banner333

banner309

Halk Eğitimi ve İşbirliği Toplantısı Yapıldı

İl Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu toplantısı Halk Eğitim Merkezi salonunda yapıldı.

Gümüşhane 28.02.2013, 14:14
Halk Eğitimi ve İşbirliği Toplantısı Yapıldı
banner400

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş’ın başkanlığında yapılan toplantıya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Şükrü Baş, İl Milli Eğitim Şube Müdür Ahmet Tuncay, Kelkit İlçe Milli Eğitim Müdürleri Şükür Köse, Orha Topal, Murat Kartakgül, İsmet Yıldırım ve İl, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürleri, Hasan Taş, Mehrali Can, N. Mukbil Nasuhbeyoğlu, Kazım Çakır, Yaşar Bayram ve Osman Öztürk katıldı.

2012/2013 eğitim öğretim yılı I. dönemin sona erdiğini yeni bir döneme başladığını ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Milli Eğitim olarak bir aileyiz. Gümüşhane ilinin aile bireyleri olarak üstlendiğimiz görevi en iyi şekilde yapmak ve bizden hizmet alan öğrencilerimize en kaliteli hizmeti sunmak noktasında ortak bir hedefi gerçekleştirmek ideali ile toplanmış bulunuyoruz. Bu idealin gayretlerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. I. dönem değerlendirmeye baktığımızda koyduğumuz hedefleri gerçekleştirme gibi durumumuz söz konusu. İnşallah bundan sonra yapacağımız denemeler ve nihayetinde ilk önce yapacağımız, YGS, LYS ve SBS sınavlarında arzu ettiğimiz başarıyı yakalar ve hep beraber bu onuru, sevinci yaşarız.” dedi

Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu; Hayat boyu öğrenme kapsamında yaygın eğitim ihtiyaçlarının belirlenmesi, planlanması, ortaya çıkan güçlüklerin değerlendirilmesi, koordinasyonun sağlanması açısından İl, İlçe genelinde yapılabilecek çalışmaları değerlendirdi. Yapılacak çalışmaların bir an önce uygulamaya konulması yönünde kararlar alındı.

 Toplantının gündem maddelerini belirten İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Tuncay; Hayat Boyu Öğrenme İşbirliği ve koordinasyonunun sağlanması ve başarının artırılması gerektiğini söyledi. Özellikle okuma yazma kurslarının durumlarını, Mesleki Teknik kursları, yapılan kurs ve faaliyetlerle ilgili olarak yapılan çalışmaların takip edildiğini söyledi.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlükleri tarafından İl, İlçe genelinde 2012-2013 Eğitim öğretim yılı I.Dönemde açılan Mesleki ve Teknik Kurslar, Genel Kurslar ve Okuma yazma kursları değerlendirildi.

Toplantıda İl, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürleri eğitim öğretim yılında yaptığı çalışmalar, açtıkları kurslar hakkında bilgi vermesinin ardından toplantı sona erdi. 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 14 Mayıs 2024
İmsak 03:15
Güneş 05:00
Öğle 12:23
İkindi 16:18
Akşam 19:37
Yatsı 21:14