banner333

banner309

GÜSEV burs müracaatları başladı

Gümüşhane Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı (GÜSEV) 2019-2020 eğitim öğretim yılı için burs müracaatlarını bugün itibariyle başlattı. Müracaatlar 10 Kasım tarihine kadar devam edecek.

Gümüşhane 19.10.2019, 23:33 21.10.2019, 13:27
GÜSEV burs müracaatları başladı
banner400

GÜSEV’in amaçları arasında yer alan eğitime destek çerçevesinde başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencileri maddi olarak desteklemek burs müracaatları başladı.

Vakıf Mütevelli Heyetinin tarafından emanet edilen burslar ihtiyaç sahibi ve başarılı Gümüşhaneli öğrencilere verilecek.

Müracaatta bulunacak öğrenciler vakfın www.gumushanevakfi.com adresinde yer alan başvuru forumunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmaları gerekiyor.

Vakıftan yapılan açıklamada “Burs başvuru sürecinin uzun ve titiz olması da bu hassas görevin gereğidir. Bize emanet edilen her bursu başarılı, ihtiyaç sahibi Gümüşhaneli öğrencimize ulaştırmakla mükellefiz. Burs başvurusunda bulunurken lütfen bu hassasiyetlerimizi ve görevimizin ağırlığını göz önünde bulundurup başvuru yapınız. Aşağıda yer alan başvuru şartlarını taşıyorsanız burs başvurusunda bulununuz. Unutmayınız ki başvuru şartlarını taşımayıp, burs başvurusunda bulunmanız burs başvurusunun diğer süreçlerinin yavaş ilerlemesine sebep olacaktır” denildi.

Başvurular içinden değerlendirme yapılarak burs almaya hak kazanan öğrenciler ilerleyen tarihlerde Vakfa ait internet sitesinden açıklanacak.

GÜSEV Vakfı Burs Başvuru Şartları şöyle:

1.    Başvuran öğrencinin veya anne-baba birisinin Gümüşhane nüfusuna kayıtlı olması,  tüm ailenin gösterildiği vukuatlı nüfus kayıt örneğinin sunulması, 

2.    Halen Üniversitelerin lisans programlarının 1, 2, 3, 4. Sınıflarında okuyor olmak, 
Özel Üniversitelerde okuyan öğrencilerin % 100 burslu olarak okuyanları dışında burs başvurusu kabul edilmeyecektir. 
Uzaktan eğitim veya açık öğretim programlarına kayıtlı öğrencilerimize, ikinci lisans programını okuyan öğrencilerimize burs verilmemektedir.

3.    Burs başvurusunda bulunan ara sınıf (2.3.4) öğrencilerimizin transkript belgesini, Üniversiteyi yeni kazanan öğrencilerin ve hazırlık sınıfını bitiren öğrencilerin ÖSYM sınav sonuç belgesini ve hazırlık sınıfını geçtiğini gösterir belgenin sunulması, 
4.    Ailesinin gelir durumunu gösterir belge sunulması,
5.    Adli Sicil Belgesinin sunulması gerekmektedir.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34