banner333

banner309

Gümüşhaneli Bir Babadan Evlatlarına En Güzel Vasiyet

Gümüş Ay Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Tüksiad eski Başkanı Gültekin Şenel’in babası Himmet Şenel geçtiğimiz gün hayatını kaybetti. 

Gümüşhane 06.12.2018, 08:00
Gümüşhaneli Bir Babadan Evlatlarına En Güzel Vasiyet
banner400

Gümüş Ay Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Tüksiad eski Başkanı Gültekin Şenel’in babası Himmet Şenel geçtiğimiz gün hayatını kaybetti. Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören 80 yaşındaki Himmet Şenel için Tatlıkuyu Mahallesi Merkez Cami’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazının ardından defnedilmek Şenel'in cenazesi Gümüşhane’ye gönderildi.

Ölmeden 15 gün önce veda yazısı yazan Hikmet Şenel'in notu okuyanları duygulandırdı. El yazısıyla kaleme aldığı notu oğlu Gültekin Şenel sosyal medya hesabından paylaştı. Okuyanları duygulandıran o yazı: "Her an her şey olabilir. Bütün duyanlar ya telefon etti ya da şahsen ziyarete geldi. Özlü bir mesajla herkese memnuniyetimi bildiririm. Cümlesinden Allah razı olsun. Benim bildiğim kimseye borcum yoktur ve kimseden alacağım yoktur. Ben hakkımı herkese helal ediyorum. Herkesten de helallik diliyorum. Yavrularım evhama kapılıp kendinizden geçmeyin. Kardeşlerinizle aranızdaki samimiyeti dünya malına heba etmeyin. Anneniz size ve Allah’a emanet. Amcalarınızla da iyi geçinin, hepinizi Allah’a emanet ediyorum."

Yorumlar (4)
Davut Şenel 5 yıl önce
Ümmet amca, Allah (c.c)'ım size Rahmet ve Merhamet eylesin.
Bizler ahirete intikal edenleri seviyoruz !
Her anıldığınızda sizler Rahmet ile yâd ediyoruz.
Bizler sizlerden razıyız.
04.Aralık.2018 salı
26.Rebiul'evvel.1440
ahmet 5 yıl önce
himmet dayimiza Allahtan rahmet yakinlarina bas sagligi diliyorum.
Şenay yakut 5 yıl önce
Senin yerin hiç bir zaman dolmayacak canım dayicigim mekanın cennet olsun rabbim seni peygamber efendimize komşu eylesin inşAllah dayicigim öyle evlatlar yetiştirdin ki inşAllah senin yerini tutarlar senin gibi çok iyiler rabbim onlara sabırlar versin tüm sevenlerinin başı sağ olsun
Mustafa zengin 5 yıl önce
Mekanın cennet olsun büyük dayı...
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38