banner333

banner309

Gümüşhane’de Mekansal Adres Kayıt Sistemi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Gümüşhane Valimiz Kamuran TAŞBİLEK başkanlığında, İçişleri Bakanlığımız tarafından ülke genelinde yürütülen, metinsel nitelikte tutulan adres verilerine mekansal boyut kazandırılması amacıyla hazırlanan, Mekansal Adres Kayıt Sistemi Veri Üretimi ve Yaygınlaştırma Projesiyle ilgili Gümüşhane’de gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Gümüşhane 25.07.2019, 10:00
Gümüşhane’de Mekansal Adres Kayıt Sistemi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
banner400

Yüklenici firma yetkilileri proje kapsamında Torul ilçemizdeki çalışmaların tamamlandığını, Kürtün ilçemizde de çalışmalara başlandığını, Kürtün'ün ardından Şiran, Kelkit, Köse ve Merkez ilçemizde başlayacak çalışmaları yıl sonuna kadar bitirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Sayın Valimiz, “İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğümüzün, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU’nun direktifleri doğrultusunda çok özellikli olarak yürütmüş olduğu ve ülkemiz için de çok önemli bir altyapı sağlayacak olan Mekansal Adres Kayıt Sistemi Veri Üretimi ve Yaygınlaştırma Projesiyle alakalı ilimizde yapılan çalışmaları değerlendirmek, bundan sonra izleyeceğimiz yol haritasını belirleyerek hızlı bir şekilde bu projeyi sonuçlandırmak noktasında neler yapabiliriz, eksikliklerimiz nelerdir, koordinasyonu gerektiren hususlar nelerdir? Bunları belirlemek amacıyla bu toplantıyı düzenledik” dedi.

Toplantıda daha sonra Gümüşhane İl Nüfus Müdürü Vahap YILMAZ ve ASELSAN Sorumlusu Mert TERZİBAŞI tarafından sunum gerçekleştirildi, ilgili kurum temsilcilerinin soruları cevaplandırıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48