banner333

banner309

Gümüşhane'de Kardan Adam Şenliği Yapıldı

Gümüşhane'de üniversite öğrencileri arasında 'en büyük ve en estetik' kardan adam yarışması düzenlendi.

Gümüşhane 14.01.2013, 08:13
Gümüşhane'de Kardan Adam Şenliği Yapıldı
banner400

 Tarihi Balyemez konağında düzenlenen yarımada katılımcılar doyasıya eğlenirken, birinci gelen gruba çeyrek altın, ikinci olan gruba da konakta açık büfe kahvaltı hediye edildi.

Öğrencilerin üzerinde sınav haftasında oluşan stresi aza indirmek için böyle bir etkinlik yaptıklarını ifade eden konak yöneticisi Gökhan Bozkır, "Öğrencilerin sınav stresini üzerlerinden atmaları için böyle bir etkinlik düzenleyelim dedik. Sınav programlarında iki günlük bir ara bulunmaktaydı. Bizde bu boşluğu onlar için bir fırsat olarak değerlendirmek istedik. Bu etkinliği gelecek yıllarda da devam ettirmeyi düşünüyoruz. Öğrencilerden beklediğimiz katılım gerçekleşmedi ama her zaman onların yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz." dedi.

Kardan adam yarışmasında doyasıya eğlenen ve birinci gelen üniversite öğrencileri ise "Bu etkinlik bizler için bir nimettir diyebiliriz. Sınav haftası dolayısıyla bizleri düşünerek böyle bir etkinlikte stres atmak çok güzeldi. Bizlere bu organizasyon imkanını sundukları için Balyemez Konağı ekine çok teşekkür ediyoruz. Bu tür organizasyonların devamını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Etkinlik sonrasında öğrencilere mangalda hazırlanan hamsi ikram edildi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:25
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:16
Yatsı 20:44