banner333

banner309

Gümüşhane'de Fetih Nesli Satranç Turnuvası Yapıldı

Anadolu Gençlik Derneği Gümüşhane Şubesinin liseler arasında düzenlediği Fetih Nesli Satranç Turnuvası, yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Gümüşhane 27.11.2013, 13:11 27.11.2013, 13:14
Gümüşhane'de Fetih Nesli Satranç Turnuvası Yapıldı
banner400
 İki hafta süren yarışmanın eleme turları AGD öğrenci yurdunda, yarı final ve final maçları ise dernek binasında gerçekleşti.


Heyecanlı geçen yarışmada turnuvanın birincisi Mareşal Çakmak Anadolu Öğretmen Lisesinden Emre Türkdoğdu, ikincisi 
Gümüşhane Anadolu LisesindenAhmet Furkan Tunç, üçüncüsü Kanuni Ticaret Meslek Lisesinden İsrafil Emre Ödünç, dördüncüsü Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesinden Bayram Meral, beşincisi ise Ali Fuat Kadiroğlu Anadolu Lisesinden Alperen Gürer oldu.

Ödül töreninde bir selamlama konuşmasını yapan Agd Gümüşhane Şube Başkanı Naci Şenel farklı liselerden öğrencilerle bir arada olmanın heyecanını yaşadıklarını belirterek, "Bizler AGD olarak milli ve manevi değerlere bağlı imanlı ve şuurlu bir neslin yetişmesi için çalışmaktayız. Bizim için her genç bir gelecektir. Bu münasebetle hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür eder, bu turnuvada maddi ve manevi katkı sağlayan herkese şükranlarımızı sunar, AGD olarak yapacağımız faaliyetlerde buluşmak temennisiyle hepinize okulunuzda ve hayatınızda başarılar ve muvaffakiyetler diliyorum." dedi.

Törende daha sonra turnuvada ilk beşe giren öğrencilerden birinciye tablet bilgisayar, ikinciye fotoğraf makinesi, üçüncüye mp4 player, dördüncüye kol saati, beşinciye de satranç takımı hediye edilirken, turnuvaya katılan bütün öğrencilere katılım sertifikası, "Peygamberimizin Gençleri" ve "Kırk Hadis" adlı kitaplar hediye edildi.

Program hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46