banner333

banner309

Gümüşhane'de Festival Coşkusu Final Konseri ile Sona Erdi

Gümüşhane Valiliği ve Belediye Başkanlığının organize ettiği 21. Uluslararası Kuşburnu-Pestil, Kültür ve Turizm Festivali, düzenlenen final konserleriyle sona erdi.

Gümüşhane 15.09.2014, 16:27 15.09.2014, 16:29
Gümüşhane'de Festival Coşkusu Final Konseri ile Sona Erdi
banner400

 Geçtiğimiz Cuma günü başlayan ve üç gün süren festivalin son gününde sünnet şöleni, animasyon gösterileri ve mahalli sanatçılar konserinin ardından final konserinde Gümüşhaneli sanatçı Onur Akgül ile Türk Pop Müziği sanatçısı Emre Aydınsahne aldı.

Festival boyunca etkinliklerin gerçekleştirdiği Atatürk Caddesiyerine eski Atatürk Stadyumunda gerçekleştirilen konseri Vali Yücel Yavuz ve Belediye Başkanı Ercan Çimen başta olmak üzere binlerce vatandaş izledi.

Konserde sanatçılara plaket ve çiçeklerini takdim eden Belediye Başkanı Çimen, yaptığı konuşmada üç gün süren festivalin geceli gündüzlü coşku içerisinde geçtiğini söyledi. Festivalin planlandığı şekilde herhangi bir aksaklık ve üzücü olay yaşanmadan sona erdiğini dile getiren Başkan Çimen, "Etkinliklerimize büyük bir teveccühle katılım gösteren şehrimizin vefakar ve kadirşinas hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Festivalin yeni bir konsept üzerine yapılması gerektiği konusunda ki düşüncelerimiz devam ediyor. Önümüzdeki yıl bunun başlangıcını yeni bir anlayışla yapacağız. Yeni Türkiye vizyonuna uygun yeniGümüşhane festivalini inşallah 2015 yılında gerçekleştireceğiz." dedi.

Başkan Çimen ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Türkiye üçüncüsü olarak rekor oy çıkaran Gümüşhane'ye Ekim ayı içerisinde teşekkür ziyareti gerçekleştireceğini de sözlerine ekledi. Başkan Çimen'in bu ifadeleri alanda bulunanlar tarafından uzun süre alkışlandı. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37