banner333

banner309

Gümüşhane’de bir çınar daha devrildi

Gümüşhane 09.03.2021, 09:24
Gümüşhane’de bir çınar daha devrildi
banner400

Gümüşhane’den bugün üst üste vermek zorunda kaldığımız acı haberlere bir yenisini daha ekliyor ve emekli öğretmen Orhan Eskicioğlu’nun vefat haberini üzülerek veriyoruz.

Gümüşhane’nin eğitim çınarlarından birisi olan eğitimci-yazar Orhan Eskicioğlu, İstanbul’da kalp ameliyatı sırasında vefat etti.

Merkeze bağlı Yeşildere köyü Galdoslu mahallesi sakinlerinden 79 yaşındaki Eskicioğlu, İstanbul’da kalp damarlarındaki rahatsızlık nedeniyle ameliyata alındı. Ameliyat sırasında kalbi duran Eskicioğlu kurtarılamayarak hayata gözlerini yumdu.

Gümüşhane kent merkezi ve Bayburt’ta diş kliniği bulunan Diş Hekimi Arif Hikmet, Ali ve Ayşegül Eskicioğlu’nun da babası olan emekli öğretmen Orhan Eskicioğlu, Kuşakkaya, Demokrat Gümüşhane ve www.gumushane.gen.tr sitemizde de köşe yazarlığı yaptı.

Gümüşhane sevdasıyla bilinen, şehrin dertleri ile dertlenen ve kalemini bu yönde kullanan Eskicioğlu, siyanürlü altın aramadan hızlı trene, radyasyondan çevre kirliliğine kadar birçok konuda keskin yazılar kaleme alarak vatandaşların bilgilenmesine büyük katkı sağlamıştı.

Eskicioğlu’nun cenazesi İstanbul’dan bu gece yarısı yola çıkacak ve yarın (muhtemelen) ikindi namazına müteakip Özcan Mahallesindeki (Kale Deresi) mezarlıkta toprağa verilecek.

Haber 29 Ailesi merhum Orhan Eskicioğlu'na Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46