banner333

banner309

Gümüşhane'de Aile Eğitim Programı

GÜMÜŞHANE’ DE AİLE EĞİTİM PROGRAMI (AEP) KAPSAMINDA 30 EĞİTİCİ ADAYI EĞİTİMLERİNİ TAMAMLADI.

Gümüşhane 03.07.2013, 11:31
Gümüşhane'de Aile Eğitim Programı
banner400

         Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından toplumda sağlıklı ailelerin çoğalmasına katkıda bulunmak amacıyla geliştirilen Aile Eğitim Programı (AEP) eğitici eğitimi semineri 17-20 Haziran 2013 tarihleri arasında yapılmıştır. Gümüşhane Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından organize edilen AEP Eğitici Eğitim Semineri 30 eğitici adayının katılımıyla Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.

       Eğitici Eğitimi konularında Formatör Ayten KURTUL, Gümüşhane Üniversitesinde görev yapmakta olan Doç. Dr. Saime SAHİNÖZ, Yrd. Doç. Dr. Ahmet Burhan ÇAKICI, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Salih GÜRAN ve Yrd. Doç. Dr. Ali ÇİFTÇİ, Araştırma Görevlisi Taşkın KILIÇ tarafından Aile Eğitim Programı kapsamında Aile Eğitimi ve İletişimi, Hukuk, Sağlık, Medya ve İktisat alanlarında eğitim verilmiş olup aynı zamanda; İl Müdürlüğü personellerinden Sosyal Çalışmacı Rahmi KOÇOĞLU, Sosyal Çalışmacı Mehmet Okyay AKGÖL ve Psikolog Kübra DOĞAN tarafından Eğitim Ortamının Yönetilmesi, Ailelerle Eğitim, Eğitim Öncesi Hazırlıklar, Eğitim Ortamının Yönetilmesi, Eğitim Materyallerinin Yerelleştirilmesi konularında eğitim verildi.

         Eğitim programına katılmış olan bireyler farklı kurumlardan ve gönüllülük esasına göre seçilmiş olup, alanında uzman eğitimcilerin katılımıyla dört gün süren bir çalışma gerçekleştirilmiştir. Eğitim süresince farklı etkinlikler düzenlenerek katılımcıların eğitime etkin olarak katılımları sağlanmıştır. Eğitim sonrasında yapılan değerlendirme çalışması ile  Aile Eğitim Programı sonlandırıldı.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09