banner333

banner309

Gümüşhane Ziraat Odası’ndan İl Genel Meclisi’ne Ziyaret

Gümüşhane Ziraat Odası Başkanı Adem Okur ve yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi ziyaret etti.

Gümüşhane 06.03.2020, 08:40
Gümüşhane Ziraat Odası’ndan İl Genel Meclisi’ne Ziyaret
banner400

Çiftçinin sorunları ve çözüm önerilerinin konuşulduğu ziyarette, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu ve İl Genel Meclis Üyesi Mihdat Uçan ile görüşen Ziraat Odası Başkanı Okur ve yönetim kurulu üyeleri, ziraat odasının çiftçiler için yaptığı hizmetler hakkında bilgi verdi.

Başkan Erdoğdu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gümüşhane Ziraat Odası’nın kırsaldaki üreticilerin haklarının korunmasında önemli görevler üstlendiğini söyledi.

Güçlü ekonominin en önemli ayağının üretim olduğuna dikkati çeken Başkan Erdoğdu, “Meclise verilen yasal yetkiler doğrultusunda gözlerinin nuru, ellerinin emeği, alınlarının teriyle toprağı yoğuran çiftçilerimize desteğimizi esirgemeyeceğiz. Tüm meclis üyelerimizle birlikte Gümüşhane’de tarım ve hayvancılığı ileri seviyeye taşımak için çaba sarf edeceğiz. Bunun içinde üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz.” dedi.

Ziraat Odası Başkanı Adem Okur ve yönetim kurulu ise misafirperverliğinden dolayı meclis başkanı Erdoğdu’ya teşekkür ederek, çiftçilere verdiği desteklerden dolayı şükranlarını iletti. .

Ziyarette, Ziraat Odası Başkanı Adem Okur’a yönetim kurulu üyeleri, Mustafa Halim Erdoğdu, Sefa Top, Nizamettin Kalaycı ve Ali Yılmaz eşlik etti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 07 Mayıs 2024
İmsak 03:26
Güneş 05:07
Öğle 12:24
İkindi 16:16
Akşam 19:31
Yatsı 21:04