banner333

banner309

Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda'dan Teşekkür

Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'ün Gümüşhane'yi ziyareti dolayısıyla bir teşekkür mesajı yayımladı.

Gümüşhane 19.11.2013, 11:25 19.11.2013, 11:27
Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda'dan Teşekkür
banner400
 Mesajda şu ifadelere yer verildi;

Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül ve eşleri Hanımefendi Sayın Hayrunnisa Gül’ün yoğun programına rağmen ilimize vakit ayırarak gerçekleştirdikleri ziyaretleri ilimiz açısından son derece verimli ve coşkulu geçmiştir.

İlimizle ilgili yapılan çalışmaları yerinde inceleyen, hizmetlerin daha etkin gerçekleştirilmeleri konusunda kamu görevlilerini motive eden ve halkımızla bir arada olan Cumhurbaşkanımıza tüm Gümüşhane adına şükranlarımı arz ediyorum.

Sayın Cumhurbaşkanımız, ildeki ekip çalışmasını ve halkımızın birlik beraberliğini yerinde müşahede ettiğinden dolayı memnuniyetlerini ifade etmişlerdir.

Ziyaretin başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesi ve Gümüşhane adına örnek bir misafirperverlik sunulması noktasında katkıları olan tüm Kamu Kurum kuruluşlarına, Kaymakamlıklarımıza, Belediyelerimize, Siyasi Partilerin temsilcilerine, Sivil Toplum Örgütlerine, basın kuruluşlarına ve katılımları ve sıcak ilgilerinden dolayı tüm halkımıza teşekkür ediyorum.

 

 

 

 

                                                                                                          Dr. Yusuf MAYDA

                                                                                                         Gümüşhane Valisi

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49