banner333

banner309

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Basın Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Gümüşhane’deki yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi.

Gümüşhane 04.02.2017, 00:39
Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Basın Temsilcileriyle Bir Araya Geldi
banner400

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Gümüşhane’deki yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi.

Valilik Süleymaniye Çalışma Ofisi’nde gerçekleşen toplantıya Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, GTSO Başkanı İsmail Akçay, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Engin Doğru, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Köprülü ve basın mensupları katıldı.

Toplantının başında yaptığı konuşmada, kent eğer geliştiyse bunda basın mensuplarının katkısının olduğunu ama yeterince gelişmediyse bunda da yine basın mensuplarının sorumluluğu olduğunu dile getiren Sayın Valimiz, “Devlet olarak bizler elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da gayret ediyoruz. Bu çerçevede herkese eşit mesafedeyiz. Gazetecilik mesleği herkese eşit mesafede olması gereken bir meslektir.” dedi.

Göreve geldiğinden beri hep istişare ettiklerini ifade eden Sayın Valimiz, “Neden istişareyle hareket ediyoruz? Çünkü harcadığımız kaynak 80 milyon vatandaşın vergilerinden toplanan para. Herkesten toplanan vergileri harcarken hem mevzuata göre hareket ediyoruz hem de istişare ediyoruz. Bu kamu yönetim anlayışı. İstişare kültürünün çok büyük faydasını gördüm bu kentte. İlimiz küçük bir il ama nüfusumuzun büyük kısmı dışarda. Gümüşhane’yi 50 bin kişiye göre değil, 500 bin kişiye göre yönetmek zorundayız. 6 ayda Gümüşhane’ye seviye atlatacak işlere başlıyoruz. Bu konularda sizlerden destek istiyoruz. Yapılan işler şahıslara yönelik değil, memlekete yönelik işlerdir.” diye konuştu.

Basına gösterdiği hassasiyetten dolayı Sayın Valimiz ve yöneticilere teşekkür eden Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Sezai Köprülü ise yaşadıkları genel sorunlarla ilgili Sayın Valimize bilgi aktardı.

Basın mensuplarının sorunlarını doğrudan kentin yöneticilerine aktarma imkânı bulduğu toplantıda daha sonra basın mensuplarımız söz alarak, çalışma hayatlarında karşılaştıkları sorunları aktararak, talep ve çözüm önerilerini dile getirdiler.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 03:42
Güneş 05:18
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:21
Yatsı 20:51