banner333

banner309

Gümüşhane Üniversitesi'nin Yeni Rektörü Kadrosunu Oluşturmaya Başladı.

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü olarak atanan Prof.Dr. Halil İbrahim Zeybek, hızlı bir şekilde kadrosunu oluşturmaya devam ediyor.

Gümüşhane 07.02.2017, 17:32 07.02.2017, 21:23
Gümüşhane Üniversitesi'nin Yeni Rektörü Kadrosunu Oluşturmaya Başladı.
banner400

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü olarak atanan Prof.Dr. Halil İbrahim Zeybek, hızlı bir şekilde kadrosunu oluşturmaya devam ediyor.

Prof.Dr.Zeybek’in Rektör Yardımcısı ve Danışman atamasının ardından en kapsamlı atama Dekan Yardımcılıklarında gerçekleşti.

Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcılığına Tarih Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Bayram Nazır ve Yrd. Doç. Dr. Merve Karaçay Türkal, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcılığına İşletme Bölümü öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Alper Veli Çam ve İktisat Bölümü öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Pınar Hayaloğlu, İletişim Fakültesi Dekan Yardımcılığına Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Sertaç Timur Demir ve Gazetecilik Bölümü öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Ali Özcan, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcılığına Jeoloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Abdurrahman Dokuz ve Yrd. Doç. Dr. Enver Akaryalı, Turizm Fakültesi Dekan Yardımcılığına Turizm İşletmeciliği Bölümü öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. İsmail Çalık ve Yrd. Doç. Dr. Uğur Akdu, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcılığına Acil Yardım ve Afet Yönetimi öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Afşin Ahmet Kaya ve Sosyal Hizmetler Bölümü öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Muammer Ak atandı.

Enstitü ve MYO müdürleri de atandı

Son atamalarla Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğüne Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Doç.Dr. Ferkan Sipahi, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğüne İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Doç.Dr. Ekrem Cengiz, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürlüğüne Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. İbrahim Can, Torul Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Merdan, Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi Koordinatörlüğüne Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Nafiz Maden, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Gümüşhane Meslek Yüksekokulu öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Melih Okçu atandı.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09