banner333

banner309

Gümüşhane Üniversitesi Senato Toplantısı Şiran’da yapıldı

Gümüşhane 02.11.2017, 08:20 02.11.2017, 08:55
Gümüşhane Üniversitesi Senato Toplantısı Şiran’da yapıldı
banner400

Gümüşhane Üniversitesi 2017-2018 Eğitim öğretim yılı senato ve yönetim kurulu toplantısını Şiran ilçemizde gerçekleştirilmiş olup ilçemizde yeni açılacak olan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu bünyesinde İlk ve Acil Yardım Programı, Diyaliz Programı, Acil Durum ve Afet Yönetimi Programı olmak üzere toplam üç programın açılması kararı alındı.

Düzenlenen programına Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Gümüşhane Üniversitesi senato üyeleri, Şiran Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar, Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, Şiran Mustafa Beyaz Meslek Yüksek Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Abdulveli Sirat, Şiran Sağlık Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yüksekokul Doç. Dr. Kemal Kurt, ve aynı zamanda yüksekokul öğretim görevlileri katıldı.

Göreve başladığı günden itibaren şehirle üniversiteyi bütünleştirmek için çok sayıda girişimde bulunan, üniversiteyi ve onun bağlı bulunduğu birimleri merkezden yönetmek yerine sorunları yerinde inceleyip çözüm yolları üreten Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek bunlara bir yenisini daha ekleyerek 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı ilk senato toplantısını Şiran’da gerçekleştirdi.

Şiran programına Şiran Mustafa Beyaz Meslek Yüksek Okulunu ziyaret ederek başlayan Rektör Prof. Dr. Zeybek ve beraberindeki senato üyeleri okul yöneticilerinden okul hakkında bilgi aldı. Daha sonra yeni faaliyete geçen Şiran Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulunda incelemelerde bulundu. Şiran Belediyesi toplantı salonunda yapılan senato toplantısı ardından Şiran Belediyesi ve Şiran Kaymakamlığına ziyarette bulundular. Ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Zeybek, yeni kurulan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulunda İlk ve Acil Yardım, Diyaliz ve Acil Durum ve Afet Yönetimi programı açılması hakkında karar aldıklarının söyledi.

Kaynak: - MURAT TUĞ

Kaynak: Şiran Gündem Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27