banner333

banner309

Gümüşhane'nin İlk Kadın Girişim Kooperatifi Kuruldu

Gümüşhane’nin ilk kadın girişim kooperatifi olan Gümüşeller, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek'i ziyaret etti.

Gümüşhane 01.07.2020, 17:17
Gümüşhane'nin İlk Kadın Girişim Kooperatifi Kuruldu
banner400

Gümüşhane’nin ilk kadın girişim kooperatifi olan Gümüşeller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Halil İbrahim Zeybek’i makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zekai İnan başkanlığında kooperatif başkanı Ayşegül Öznur Parlak ve Başkan Yardımcısı Mustafa Akgül ile Sosyolog Ferdiye Demir’in katıldığı ziyarette Gümüşhane’de kurulan ilk kadın kooperatifi olan Gümüşeller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin üretim, hizmet ve satışını yapacak fiziki alan konusunda yer belirlenmesi ve kadın kooperatifine destek sağlanması amacıyla kurumlar arası işbirliği kapsamında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. 

Görüşme sonrasında değerlendirmede bulunan Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, “Kadınlarımızın iş hayatına yönlendirilmesi ve kadın girişimcilerimizin artırılmasının önem arz eden bir durum olduğuna inanıyoruz. İlimizde kadın kooperatifi kurma konusunda kadınların teşvik edilmesi ve bu konuda bilgi ve farkındalığının arttırılması için yapılan çalışmaların halen devam ettiğini görüyoruz. Gümüşeller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Gümüşhane İl Müdürümüz Zekai İnan’ın bu konudaki gayretlerini de takdirle karşılıyoruz.  Bu kooperatifimize ilerleyen zamanlarda hazırlanacak plan ve projelere katkı sağlamak amacıyla kurumlar arası işbirliği kapsamında üniversitemizin fiziki, akademik tüm bilgi birikimi ve tecrübesiyle destek olacağız. Ziyaretlerinden dolayı da İl Müdürümüz Zekai İnan ve Gümüşeller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’ne teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39