banner333

banner309

Gümüşhane Meteoroloji Müdürü Kul'dan Başkan Canlı'ya Veda

Tayini Kırıkkale'ye çıkan Gümüşhane Meteoroloji Müdürü Nazım Kul, Belediye Başkanı Mustafa Canlı'ya veda ziyaretinde bulundu.

Gümüşhane 18.07.2013, 09:47
Gümüşhane Meteoroloji Müdürü Kul'dan Başkan Canlı'ya Veda
banner400
  Görev süresi içerisinde Gümüşhane halkına çok ısındığını dile getiren Meteoroloji Müdürü Nazım Kul, bunun en büyük göstergesinin hizmet verdiği sürenin uzunluğu olduğunu söyledi. Kırıkkale'de bir Gümüşhaneli olarak hayatına devam edeceğini belirten Kul, insanların gelip geçici olduğunu asıl olanın hoş bir nefes bırakmak olduğunu sözlerine ekledi.



17 yıldır 
Gümüşhane Meteoroloji Müdürlüğü görevini yürüttükten sonra Kırıkkale'ye tayin olan Nazım Kul, görev süresi içerisinde Belediye ile her zaman işbirliği içinde olduklarını söyledi. Görev süresi içerisinde başında bulunduğu birimin teknolojik olarak mesafe kat etmesi için çaba sarf ettiğini vurgulayan Nazım Kul, "17 yıl uzun bir süre. Bu süre zarfında meteoroloji ölçüm cihazlarımızı modernize etmek için çalıştık ve mesafe de aldık. Hizmet binamızı yeniledik. Meteoroloji olarak belediye ile işbirliği içinde çalıştık. Ölçüm cihazları ile aldığımız bilgileri belediye ses yayın cihazları vasıtasıyla Gümüşhane halkına ulaştırdık. Buradan fahri bir Gümüşhaneli olarak ayrılıyorum. Herkesten helallik diliyorum" dedi.



Belediye Başkanı 
Mustafa Canlı da yaptığı hizmetlerden dolayı Meteoroloji Müdürü Nazım Kul'a teşekkür etti. Gümüşhanelilerin kendilerine hizmet edenleri hep hayırla andığını dile getiren Başkan Canlı, Kul'un yeni görevinde başarılı hizmetlerinin devamını dilediğini belirtti. Başkan Canlı Meteoroloji Müdürü Nazım Kul'aGümüşhane fotoğraflarından oluşan bir fotoğraf albümü hediye etti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11