banner333

banner309

Gümüşhane İl Özel İdaresi Denetimden Geçti

Gümüşhane İl Genel Meclisi tarafından geçtiğimiz Ocak ayında İl Özel İdaresinin 2013 yılındaki iş ve işlemlerini denetlemek üzere kurulan beş kişilik Denetim Komisyonu çalışmasını tamamladı.

Gümüşhane 05.03.2014, 15:06 05.03.2014, 15:07
Gümüşhane İl Özel İdaresi Denetimden Geçti
banner400

 AK Parti ve MHP grubunun teklifleri sonucu yapılan gizli oyla komisyon üyeliğine seçilen Naim Ağaç, Muammer Taş, İsmail Celepçi, Sebahattin Çobanoğlu ve Necati Şenel’den oluşan komisyon, yaklaşık iki ay boyunca İl Özel İdaresine ait gelir ve giderler ile hesap ve işlemleri denetledi.

İl Genel Meclisi Başkanı Sebahattin Çobanoğlu başkanlığında yapılan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan’ın da iştirak ettiği Mart ayı toplantılarında gündeme gelen konuyla ilgili Denetim Komisyonu tarafından yapılan çalışmayı Komisyon Başkanı Naim Ağaç, Meclis üyeleri ile paylaştı. Ağaç, denetim sırasında elde edilen bilgi, belge ve evrak kayıtları doğrultusunda İl Özel İdaresi’nin 2013 yılında yaptığı iş ve işlemlerde herhangi bir problemin tespit edilmediğini söyledi.

Denetim Komisyonu çalışmalarının birimler halinde yürütüldüğünü ifade eden Ağaç, her birimin ayrı ayrı incelendiğini ve bilahare idarenin genelini kapsayacak ve bütünlük arz edecek işlemlerle ilgili denetim yapıldığını belirtti.

Ağaç, İl Genel Meclisi, Encümen, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Plan ve Proje Müdürlüğü, Tarım Hizmetleri Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü ve KÖYDES çalışmalarının denetlendiğini belirterek, İl Özel İdaresi’nin 2013 yılında yaptığı başarılı çalışmalar için kendilerine teşekkür etti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:25
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:16
Yatsı 20:44