banner333

banner309

Gümüşhane İl Özel İdaresi çalışanları bayramlaştı

Gümüşhane İl Özel İdaresi’nin 20 yıldır sürdürdüğü bayramlaşma geleneği, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin ardından ilk mesai gününde gerçekleştirdi.

Gümüşhane 20.09.2016, 09:38 20.09.2016, 09:39
Gümüşhane İl Özel İdaresi çalışanları bayramlaştı
banner400
 Kurumun sosyal tesislerinde düzenlenen programa İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, Genel Sekreter Yardımcısı Kemalettin Demirkıran, birim müdürleri, Yol-İş 2 Nolu Şube Genel Sekreteri İlyas Kocaman, Özel İdare Yol-İş İşyeri Temsilcisi Cevdet Şişman ve çalışanlar katıldı.

 

Törende yaptığı konuşmada bayramların dini ve manevi duyguların en yoğun yaşandığı, birlik, beraberlik, kardeşlik duygularının pekiştiği ve perçinleştiği günler olduğunun altını çizen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, “Bayramlar aynı zamanda sıla-i rahim demektir. Bayramlar hafızamızdaki ufak tefek kırgınlıkların sıfırlandığı günlerdir. Özel İdare ailesi olarak geleneksel olarak her bayram bu toplantıları yapıyoruz” dedi.

 

“Hizmet sunduğumuz kesimlere daha üstün hizmet götürebilmek için fedakarlık göstermemiz gerek”

 

Kurum olarak yaz dönemi çalışmalarını sonlandırmak üzere olduklarını ve kış sezonunun yaklaştığını belirten Akdoğan, “Bu manada bu güzel havalardan istifade etmemiz lazım. Mesaiden fedakarlık göstereceğiz. Hizmet sunduğumuz kesimlere daha üstün hizmet götürebilmek için fedakarlık göstermemiz gerek. Yaz günlerinin son demindeki havanın bize tanıdığı fırsatı iyi değerlendirmemiz lazım” diye konuştu.

 

Taşeron işçilerin durumuyla ilgili çalışmaların Hükümet nezdinde devam ettiğini, hizmet alımı işçilerinin de yılsonuna kadar çalışmasıyla ilgili ödenek sıkıntısının aşılması noktasında hem kendi bütçe imkanlarıyla hem de merkezi idareden kaynak bulma arayışı içerisinde olduklarını ifade eden Akdoğan, hiçbir çalışanın mağdur edilmemesi için hem Vali Okay Memiş’in hem de Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş’ın yoğun bir çaba sarf ettiklerini kaydetti.

 

Törende Yol-İş 2 Nolu Şube Genel Sekreteri İlyas Kocaman ise sendikal faaliyetler hakkında çalışanlara bilgi verdi.

 

Konuşmaların ardından törende tüm personel ve yöneticiler tek tek bayramlaştı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34