banner333

banner309

Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin toplantıları sona erdi.

Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin geçtiğimiz Pazartesi günü başlayan Temmuz ayı toplantıları bugün yapılan oturumla sona erdi.

Gümüşhane 07.07.2017, 19:59
Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin toplantıları sona  erdi.
banner400

Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin Temmuz ayı toplantıları sona erdi

Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin geçtiğimiz Pazartesi günü başlayan Temmuz ayı toplantıları bugün yapılan oturumla sona erdi.

İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar başkanlığında yapılan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan’ın da katıldığı toplantılarda çeşitli imar planları ve diğer konular görüşüldü.

Toplantıda Kürtün ilçesine bağlı Yaylalı köyünde özel bir firma tarafından yapılacak olan Hidroelektrik Santrali (HES)’e yönelik hazırlanan imar planı yapılacak HES’in hafriyat döküm sahasının belirlenmesi, yapılacak tüneller nedeniyle su kaybının olup olmayacağı yönünde bir raporun hazırlanarak konunun yeniden İl Genel Meclisine sunulmasına, Şiran ilçesinde Sadık, Sinanlı, Paşapınarı ve Babacan köyleri sınırlarındaki HES'in imar planının kabulüne karar verildi.

Toplantıda ayrıca merkez Pirahmet köyünde Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından yaban keçilerine yönelik yapılacak çalışmalar ve arazi ekim işlerinin yapılabilmesi için 1 kilometrelik arazi yolunun Özel İdare'nin 2017 yılı ek programına alınmasına karar verildi.

Toplantılar diğer gündem maddelerinin de görüşülüp karara bağlanmasının ardından sona erdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 03:42
Güneş 05:18
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:21
Yatsı 20:51