banner333

banner309

Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin Eylül Ayı Toplantıları Sona Erdi

Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin geçtiğimiz hafta başlayan eylül ayı toplantıları bugün yapılan oturumla sona erdi.

Gümüşhane 07.09.2020, 22:20 07.09.2020, 20:22
Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin Eylül Ayı Toplantıları Sona Erdi
banner400

Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin geçtiğimiz hafta başlayan eylül ayı toplantıları bugün yapılan oturumla sona erdi.

Meclis Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu başkanlığında yapılan toplantıların ilk gününde mülkiyeti İl Özel İdaresine ait olup çeşitli kurumlara tahsis edilen taşınmazların tahsis amacı doğrultusunda kullanılıp kullanılmadığı hususunda İmar ve Bayındırlık, Plan ve Bütçe, Eğitim Kültür, Spor ve Sosyal Hizmetler komisyonca hazırlanan raporlar ayrı ayrı görüşülerek kabul edildi.

Toplantıların ikinci gününde ise İl Özel İdaresinin 2021 yılı yatırım taslağı hakkındaki yazı görülerek, Plan Bütçe, İmar ve Bayındırlık ve Tarım hizmetleri komisyonuna sevk edildi.

Tarım hizmetleri komisyonunca Gümüşhane idari sınırları içerisinde bulunan ve komşu illere sınır mera statüsündeki yerlerle ilgili kanun ve yönetmeliklere muhalif yapılaşmanın yapılıp yapılmadığı hususunda hazırlanacak raporun il genel meclisine sunulması hakkındaki önerge ise gündeme alındıktan sonra İmar ve Bayındırlık ile Tarım Hizmetleri komisyonlarına sevk edildi.

Toplantıda son olarak Merkeze bağlı Dumanlı Köyü sınırları içerisinde Berraksu Elektrik Üretim AŞ. Tarafından Berraksu-2 Regülatörü ve Hidroelektrik Santral’e (HES) hazırlanan İmar Planı ile ilgili İmar Bayındırlık, Tarım Hizmetleri ile Çevre ve Sağlık komisyonunca hazırlanan raporlar görüşüldü. Tarım Hizmetleri Komisyon Başkanı Kadir Yıldız’ın komisyon raporu hakkında meclise bilgi vermesinin ardından, komisyonlarca hazırlanan raporlar ayrı ayrı görüşülerek kabul edildi.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37