banner333

banner309

Gümüşhane'de Ramazan Ayının İlk İftarı Yapıldı.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Ramazan ayının ilk iftarını vatandaşlarla birlikte yaptı.

Gümüşhane 28.05.2017, 12:05
Gümüşhane'de Ramazan Ayının İlk İftarı Yapıldı.
banner400

Başkan Çimen, vatandaşlarla iftar etti

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Ramazan ayının ilk iftarını vatandaşlarla birlikte yaptı.

Başkan Çimen, Gümüşhane Belediyesi olarak Ramazan ayı boyunca iftar yemeği verme geleneğini sürdürdüklerini kaydederek, Atatürk Kültür Merkezinde vatandaşlar için hazırlanan iftar sofrasına katılarak burada orucunu açtı.

Ramazan ayı boyunca iftar yemeği vermeye devam edeceklerini belirten Başkan Çimen, “Gümüşhane Belediyesi olarak başlatmış olduğumuz geleneğimize devam ediyoruz. Bu yıl da vatandaşlarımız için iftar sofrası hazırladık ve iftar etmelerini sağlıyoruz. Ramazan ayı rahmet ve bereket ayıdır. Bizde bu ayın bereketinden yaralanmak istiyoruz. Allah’a hamdolsun her gün vatandaşlarımız için iftar yemeği veriyoruz. Bu ay içerisinde yine Belediye olarak çeşitli etkinlikler de düzenleyeceğiz” dedi.

Başkan Çimen, Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışmanın pekiştiği, saygı, sevgi ve kardeşlik duygularının daha da güçlendiği bir ay olduğunu ifade ederek, “Bu vesile ile bir kez daha Ramazan ayının İslam alemine ve bütün insanlığa sağlık mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49