banner333

banner309

Gümüşhane de On Binler Şehitler İçin Yürüdü

10 Aralıkta terör örgütü PKK ve uzantısı TAK'ın düzenlediği ve 31 i polis 44 kişinin şehit olduğu hain saldırıya Gümüşhane'den mesaj var: Şehitler ölmez vatan bölünmez.

Gümüşhane 13.12.2016, 08:00 13.12.2016, 09:50
Gümüşhane de On Binler Şehitler İçin Yürüdü
banner400

Gümüşhane'de on binler teröre tepki için sokaktaydı. Gümüşhane Sanayi ve Ticaret Odası'nın gerçekleştirdiği yürüyüşe tüm parti kuruluşlarıyla birlikte, sivil toplum örgütleri ve binlerce kişi katıldı. Gıda Tarım ve Hayvancılık binasının önünde başlayan "Şehitler ölmez vatan bölünmez" ve "Apo mezara" sloganlarıyla devam eden yürüyüş, Emniyet Genel Müdürlüğü önünde yapılan konuşmalar ve okunan Kuran tilavetiyle son buldu. 

  Akçay: "Güvenlik güçlerimiz, alçakları yurdumuza uğratmamak için gövdelerini siper ettiler."

Emniyet binası önünde bir konuşma gerçekleştiren Gümüşhane Sanayi ve Ticaret Odası başkanı İsmail Akçay, "Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır; toprak, eğer üstünde ölen varsa vatandır" dizeleriyle sözlerine başladı ve eminiyet güçlerinin her ne pahasına olursa olsun ülkemizi koruduklarını ve gerekirse canlarını hiç çekinmeden verdiklerini belirtti. Biz halkında vatan sevgisi konusunda bu bilinçte olmamız gerektiğini söyleyen Akçay, birlik ve beraberliğe vurgusu yaptı. 

      Soysuzlar bizi yıldıramaz

Ne olduğu belli olmayan birkaç soysuzun yüce Türk milletini yıldıracağını düşünmesinin aptalca olduğunu belirten Akçay, 10 Aralıkta yapılan hain saldırının sadece polislere değil  tüm Türk halkına yapıldığını vurguladı. Bu tür eylemlerle milletimizi korkutacağını düşünenlerin Türk milletinin geçmişinden habersiz olduğunu  söyleyen Akçay, son olarak okuduğu bildiride tüm siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının imzası olduğunu söyledi. 

     Vali Memiş: "Adı konulmamış bir taşeron savaşın içindeyiz."

10 Aralıktaki hain saldırıya karşı ülkemizde ilk sesi duyuran illerden birinin Gümüşhane olduğunu belirten Memiş, bundan dolayı Gümüşhanelilere teşekkür etti. Devletimizin dünyanın en kanlı terör örgütlerine karşı mücadele ettiğini söyleyen Memiş, " bir ölür bin diriliriz" diyerek mücadelenin sonuna kadar devam edeceğini vurguladı. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46