banner333

banner309

Gümüşhane'de öğrenciler için yaz tatili başladı.

Gümüşhane'de öğrenciler için yaz tatili başladı.

Gümüşhane 09.06.2017, 19:16
Gümüşhane'de öğrenciler için yaz tatili başladı.
banner400

Gümüşhane Valimiz Sayın Okay Memiş, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı ikinci döneminin sona ermesi münasebetiyle Işıl Sema Doğan İlkokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine katılarak, anasınıfı, 1. sınıf ve 4. sınıf öğrencilerimizin karne heyecanına ortak oldu.  

Karne dağıtım törenine, Gümüşhane Valimiz Sayın Okay Memiş’in yanı sıra, Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

Beraberindekilerle birlikte öğrencilere karnelerini ve hediyelerini takdim eden Sayın Valimiz, eğitim-öğretim açısından çok iyi bir sezon geçirdiklerini dile getirerek “Özellikle TEOG’da öğrencilerimizin gözle görülür bir başarısı var. 12 öğrencimiz 120 sorunun 120’sini de doğru cevaplandırdı. Onun ötesinde de Türkiye ortalamasının 7-8 fazlasını yaptık. Milli Eğitim Bakanlığının dikkatini çekecek kadar da başarımız var. Bu başarının yakalanmasında emeği geçen il yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Başta İl Milli Eğitim Müdürümüzü, ekibini, okul müdürlerimizi ve vefakâr, cefakâr öğretmen arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Eğitime katkı veren kaymakamlarımızı, tüm belediye başkanlarımızı tebrik ediyorum. Okullarımızın bahçelerinde, park alanlarında yaptıkları sağlıklı düzenlemelerden dolayı belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Başarıyı daha da artırarak yürütmeyi hedeflediklerini kaydeden Sayın Valimiz, “Kodlama projemizi hayata geçirdik. Tüketen değil üreten bir nesil yetiştirmeye gayret ediyoruz. Milli, manevi değerlerine hâkim, milli ve manevi değerlerine sahip, yerli ve milli çocuklar yetiştirmek istiyoruz. Ama aynı zamanda modern çağı yakalamış, üreten, girişim çağına uygun nesiller yetiştirmeyi hedefliyoruz. Buna yönelik projelerimiz var. Hem okullarımızın fiziki mekanlarını iyileştirmek hem de kaliteyi artırmak en büyük hedefimizdir. Bize bütün yatırımlarda olduğu gibi bu fiziki mekanları sağlayan, bizleri destekleyen Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza, Sayın Milli Eğitim Bakanımıza, kabinenin bütün üyelerine, Milletvekillerimiz Sayın Hacı Osman Akgül ve Sayın Cihan Pektaş’a da teşekkürü ayrıca bir borç bilirim.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 03:38
Güneş 05:15
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:23
Yatsı 20:54