banner333

banner309

Gümüşhane'de Engelli Rampaları Yenileniyor ve Yeni Rampalar Yapılıyor!

Gümüşhane Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, özel gereksinimli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için harekete geçti.

Gümüşhane 30.05.2024, 13:16
Gümüşhane'de Engelli Rampaları Yenileniyor ve Yeni Rampalar Yapılıyor!
banner400

Gümüşhane Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, özel gereksinimli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için harekete geçti. Şehir merkezindeki bazı noktalarda bulunan nizami olmayan engelli rampalar yenilenirken, rampa bulunmayan yerlere de yeni rampalar inşa ediliyor.

Belediye ekipleri tarafından Mevcut Belediye Hizmet Binası çevresi ve Cumhuriyet Caddesi'ndeki bazı kaldırımlarda yenileme ve yeni rampa çalışmaları tamamlandı. Bu sayede özel gereksinimli vatandaşlar binalara ve kaldırımlara daha kolay erişebilecek.

Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, engelli rampalarıyla ilgili şu açıklamaları yaptı: "Engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak ve daha kaliteli bir seviyeye getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Şu ana kadar yaptığımız ve bundan sonra yapacağımız tüm çalışmalar, onlara karşı sorumluluğumuzun bir gereğidir. Engelli rampalarımızın yanı sıra, diğer projelerimizle de engelli vatandaşlarımızın yaşam koşullarını iyileştirmeye ve hak ettikleri noktaya ulaşmalarına yardımcı olmaya devam edeceğiz."

Başkan Başer ayrıca, Gümüşhane Belediyesi'nin tüm vatandaşlara eşit hizmet sunmaya çalıştığını ve bundan sonra da bu şekilde devam edeceğini vurguladı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27