banner333

banner309

Gümüşhane Cumhurbaşkanı Gül'ü Bekliyor

Gümüşhane’ye 19 yıl aradan sonra gelecek ilk Cumhurbaşkanı olacak olan Abdullah Gül için kentte hummalı bir çalışma yürütülüyor.

Gümüşhane 15.11.2013, 18:17 15.11.2013, 18:27
Gümüşhane Cumhurbaşkanı Gül'ü Bekliyor
banner400
Yarın Erzincan üzerinden Kelkit’e ardından da Gümüşhane’ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül için Valilik, Kaymakamlıklar, Belediyeler ve diğer kurumlar tarafından yoğun bir çalışma başlatılırken, hazırlıklar çerçevesinde Cumhurbaşkanı Gül'ün geçeceği güzergahlardaki asfaltlar yenilendi, duvar ve demirler boyandı.

Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, Cumhurbaşkanı Gül'ü en iyi şekilde ağırlayacaklarını belirterek, “16 Kasım'da Sayın Cumhurbaşkanımız ilimize teşrif edecekler. Saat 10.45 itibariyle Valilik ziyareti olacak, daha sonra Atatürk Meydanı'nda halkımız ile buluşma gerçekleşecek. Bizler Valilik olarak, yerel yönetimler olarak her türlü hazırlıklarımızı tamamladık. Halkımızı 16 Kasım'da saat 11.00'den itibaren Atatürk Meydanı'nda Sayın Cumhurbaşkanımızla buluşmaya davet ediyoruz. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde ilimizde ağırlayacağız. Gümüşhane'nin misafirperverliğini göstereceğiz. Gerekli temasları tamamladıktan sonra da kendilerini uğurlayacağız. Halkımızın bu büyük günde bir araya gelmesini ve Sayın Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde karşılayarak misafir etmeye davet ediyorum.” dedi.

Cumhurbaşkanı Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül'ün de kente geleceğini belirten Vali Mayda, "Sayın hanımefendi de Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte ilimize gelecek. Hanımefendi için de bazı sosyal programlar hazırladık. Hanımefendinin talimatları doğrultusunda bu programlar da gerçekleşmiş olacak" diye konuştu.

Vali Mayda, kenti en son 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in ziyaret ettiğini de hatırlatarak, "19 yıl aradan sonra ilimizde yeniden Cumhurbaşkanımızı ağırlayacağız. En son Sayın Demirel 1994 yılında ilimize teşrif etmişlerdi. Şimdi de Sayın Cumhurbaşkanımızı ağırlayacağız" diye konuştu.


Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38