banner333

banner309

Gümüşhane Bilim ve Sanat Merkezi Öğrencileri Trabzon Gezisinde

Gümüşhane merkez ilçe ve ilçelerindeki üstün yetenekli öğrencilerle eğitim ve öğretim yapan Bilim ve Sanat Merkezi, öğretmen ve öğrencileri ile birlikte Trabzon’daki üç müzeye günlük gezi düzenledi.

Gümüşhane 12.06.2013, 17:46
Gümüşhane Bilim ve Sanat Merkezi Öğrencileri Trabzon Gezisinde
banner400

                Gezide öğrenciler; Sümela Manastırı, Ayasofya Müzesi, Trabzon Müzesi (Kostaki Konağı), Akçaabat ilçesini ve Boztepe’yi gezerek bir yılın yorgunluğunu attılar.

            Gümüşhane Bilim ve Sanat Merkezi, 2010 yılında ilk defa tanılama yaparak öğrenci almaya başladı. Gümüşhane merkez ve ilçelerinden gelen 48 üstün yetenekli öğrenci, Bilim ve Sanat Merkezi’nde eğitim öğretim görmektedir. Bu öğrencilerden 41’i Destek Eğitim Programına, 7 öğrenci ise Bireysel Yetenekleri Fark Ettirme Eğitim Programına devam etmektedir.

            Bilim ve Sanat Merkezi’ne gelen öğrencilerimiz, akranları ile örgün eğitimdeki kendi okullarına da devam etmektedirler. Öğrenciler, kendi okullarından arta kalan zamanlarda Bilim ve Sanat Merkezi’nin hazırladığı Haftalık Ders Programına göre BİLSEM’e gelmektedirler. Gümüşhane merkezdeki okullardan gelen öğrenciler hafta içi, ilçelerden gelen öğrenciler ise hafta sonu gelmektedirler.

            Bilim ve Sanat Merkezi’nde üç yıldır zihinsel alanda yapılan tanılama sınavları, bu yıl müzik ve resim yetenek alanında da yapıldı.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38