banner333

banner309

Şiran Yunus Emre Orta Okulu Atık Pil Topladı, Ödüllendirildi !

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde, Yunus Emre Ortaokulu öğrencileri tarafından 70 kilogram atık pil toplandı. Şiran’da tek atıl pil toplayan okul, Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) tarafından ödüllendirildi.

Şiran 12.06.2013, 17:56
Şiran Yunus Emre Orta Okulu Atık Pil Topladı, Ödüllendirildi !
banner400
 Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde, Yunus Emre Ortaokulu öğrencileri tarafından 70 kilogram atık pil toplandı. Şiran’da tek atıl pil toplayan okul, Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) tarafından ödüllendirildi.

Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneğince (TAP) Kasım 2012 ve Nisan 2013 tarihleri arasında düzenlenen atık pil toplama kampanyası kapsamında 
Şiran’da tek atık pil biriktiren Yunus Emre Ortaokulu, TAP tarafından fen bilimleri laboratuarında kullanılan İnsan vücudundaki organları içeren insan vücudu maketi ile ödüllendirildi.

Atık pil biriktirmelerindeki gayretlerinden ötürü okula gönderilen hediye, 
Gümüşhane Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü personellerince Yunus Emre Ortaokuluna teslim edildi.

Okul Müdürü Mustafa Tuğ’un Odasında gerçekleşen ödül takdiminde Mustafa Tuğ, “Bilindiği gibi atık pillerin insan sağlığına ve çevreye çok büyük zararları vardır. 
Gümüşhane genelinde ise toplamda 5 okulun katıldığı atık pil toplama kampanyasına katılan okulumuz, 70 kg pil toplayarak çevreye ve kendilerine faydalı olmayı başarmışlardır. Bu gayretlerinden ötürü hem öğrencilerimize, hem de kampanyayı başlatan ve öğrencilerimizin bu başarılarını ödüllendiren tüm yetkililere teşekkür ederim.” dedi.

Haber Kaynağı: Fatih Yeniçeri



Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39