banner333

banner309

Gümüşhane Belediyesinden Çocukları Sevindiren Hizmet

Gümüşhane Belediyesi tarafından, Cumhuriyet parkında kurulan 'Şişme Zıp Zıp Oyun Park'ı miniklerin eğlence kaynağı oluyor.

Gümüşhane 12.07.2018, 09:00
Gümüşhane Belediyesinden Çocukları Sevindiren Hizmet
banner400

Gümüşhane Belediyesi tarafından, Cumhuriyet parkında kurulan 'Şişme Zıp Zıp Oyun Park'ı miniklerin eğlence kaynağı oluyor.

Gümüşhane Belediyesi Park ve Bahçeler müdürlüğü koordinasyonunda devam eden çalışmalar kapsamında, Çocuklar İçin Hasanbey mahallesi transit yol üzerinde bulunan Cumhuriyet parkında Ücretsiz şişme oyun Parkı kuruldu.
3 çeşit oyun parkurundan oluşan oyun park, haftanın her günü 16:00- 23:00 saatleri arasında ücretsiz olarak hizmet veriyor.

Güvenliğin ön planda tutulduğu oyun parkında Belediye  görevlileri sayesinde çocuklar,  gönül rahatlığıyla eğlenerek keyifli zaman geçiriyor. 

ÇOCUKLAR, OYUN PARKINDA  EĞLENMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORLAR
“ENERJİMİZİ BURADA ATIYORUZ“
Akşamları eğlenmek için Zıp zıp Park’a geldiğini belirten 3.sınıf öğrencisi Ebrar Şekerli, şunları söyledi: “Zıp Zıp Park’a 3’üncü gelişim ve burada çok eğleniyorum. Burası çocuklar için harika bir yer bol bol hareket edip enerjimizi atıyoruz.”

VATANDAŞLARDA MEMNUN
Şişme oyun parkını çok beğendiklerini söyleyen ve emeği geçenlere teşekkür eden vatandaşlar, Gümüşhane Belediyesi’nin kendileri için her şeyin en iyisini yapacağına olan inançlarını dile getirdiler. Çocuklarının eğlenme ihtiyaçlarının bu park sayesinde giderildiğini ifade eden vatandaşlar; Gümüşhane Belediyesinin çocuklar için yapmış olduğu projelere öncelik verip hayata geçirmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek hizmetlerinden dolayı Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’e teşekkür ettiler.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46