banner333

banner309

Gümüşhane Belediye Başkanı Salı Pazarı Esnafını Ziyaret Etti

Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, Salı günü Salı kapalı pazar yerini ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi.

Gümüşhane 29.05.2024, 09:56
Gümüşhane Belediye Başkanı Salı Pazarı Esnafını Ziyaret Etti
banner400

Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, Salı günü Salı kapalı pazar yerini ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi. Başkan Başer, pazar tezgahlarını tek tek dolaşarak esnafın istek, beklenti ve sorunlarını dinledi.

Alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Başer, vatandaşlardan sıcak bir ilgiyle karşılandı. Ziyarette Başkan Başer'e Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve Aile Yaşam Birimi çalışanları da eşlik etti.

Esnafla Yakın İletişim Kurdu

Başkan Başer, yaptığı açıklamada esnaf ile her fırsatta bir araya gelerek talep ve önerilerini dinlemeye özen gösterdiklerini ifade etti. Esnafı şehrin yatırımcısı ve can damarı olarak gördüklerini belirten Başer, pazar yerlerine büyük önem verdiklerini söyledi.

Pazarcı esnafının Gümüşhane'nin sosyal ve ekonomik dokusunda önemli bir rol oynadığını vurgulayan Başkan Başer, esnafın güçlenmesi ve işlerini sürdürülebilir bir şekilde yürütmeleri için belediye olarak her türlü katkıyı vermeye gayret ettiklerini belirtti.

Esnaftan Hijyenik ve Güler Yüzlü Hizmet Bekliyor

Başkan Başer, esnaftan hijyenik bir ortamda vatandaşlara kaliteli hizmet vermelerini ve bu hizmeti sunarken de güler yüzlü olmalarını beklediğini ifade etti. Pazarcı esnafının ne kadar güler yüzlü olursa, vatandaşların da yaptığı alışverişten o kadar memnun kalacağını belirten Başer, bundan sonra da esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelmeyi hedeflediklerini söyledi.

Vatandaşlara Çikolata İkramında Bulundu

Başkan Başer, pazar esnafı ziyareti sırasında vatandaşlara ve pazar esnafına çikolata da ikram etti.

"Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, Salı Pazarı esnafını ziyaret etti. Salı kapalı pazar yerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Başer, pazar tezgahlarını tek tek dolaşarak esnafın istek, beklenti ve sorunlarını dinledi. Alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Başer’e vatandaşların göstermiş olduğu samimi yaklaşım dikkatlerden kaçmadı. Başkan Başer’e pazar esnafı ziyareti sırasında Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra Aile Yaşam Birimi çalışanları da eşlik etti."

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27