banner333

banner309

Gümüşhane Basını İftarda Buluştu

Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği, bu yıl da Beylerbeyi Restoranda medya çalışanlarını bir araya getirdi.

Gümüşhane 11.06.2018, 17:34 12.06.2018, 09:05
Gümüşhane Basını İftarda Buluştu
banner400

Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği, bu yıl da Beylerbeyi Restoranda medya çalışanlarını bir araya getirdi.

Gazeteciler arasındaki sosyal dayanışmayı ve yakınlaşmayı sağlamak amacıyla organize edilen iftara katılım sağlayan herkese teşekkür eden Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Köprülü; “Kardeşliğin, dayanışmanın, hoşgörünün, rahmetin ve bereketin ayı Ramazan'ın son günlerine yaklaşılırken düzenlediğimiz iftar etkinliğinin bu manevi atmosferi bin aydan daha hayırlı yapan Kadir Gecesi'ne denk gelmesinin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm meslektaşlarımın meleklerin yeryüzünü kuşattığı, bin aydan daha hayırlı bir esenlik ve selam gecesi olan mübarek Kadir Gecesi’ni kutluyorum. Sevgi, saygı ve kardeşlik günlerini yaşadığımız mübarek günde Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti olarak bir arada olmak istedik. İftarımıza sevindirici oranda katılım oldu. Cemiyetimizle, meslektaşlarımızla birlik olmak isteyen tüm arkadaşlarımız mesafe gözetmezsizin iftarımıza katıldı. Bu birlikteliğin içerisinde olmak istemeyenler ise katılmadı. Cemiyetimizin kuruluşundan günümüze; aramızdan ayrılanlar olduğu gibi, aramıza katılanlarda oldu. Gücümüze güç kattık, katmaya da devam edeceğiz. Birkaç kişinin yanımızda olmamasının hiçbir önemi yok. Çünkü her geçen gün büyüyen bir cemiyetimiz var. Cemiyet olarak bizi bir araya getiren, kucaklaşmak ve paylaşmamızı sağlayan geleneksel iftarımıza katıldığınız için hepinize tekrar teşekkür ediyorum. İnşallah gelecek yılki Ramazan ayında da bir arada oluruz” dedi.

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Engin Doğru’nun da katıldığı iftar yemeğinde bol bol sohbet etme fırsatı bulan Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, doğum günü olan Gümüşhane Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nihat Zeyrek’in doğum gününü kutladılar.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11