banner333

banner309

Gümüşhane Anadolu Gençlik Derneği "Siyasi Zihniyetler ve Hak-Batıl Mücadelesi" Konulu Konferans Düzenledi

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Gümüşhane Şubesi tarafından “Siyasi Zihniyetler ve Hak-Batıl Mücadelesi” konulu konferans gerçekleştirildi.

Gümüşhane 23.12.2013, 13:37 23.12.2013, 13:38
Gümüşhane Anadolu Gençlik Derneği
banner400

 Halk Eğitimi Merkezi salonunda düzenlenen ve AGD genel merkez eğitimcilerinden Araştırmacı-Eğitimci Şinasi Başaran’ın konuşmacı olarak katılığı konferans yoğun ilgi gördü.



Programa Belediye Başkanı Mustafa Canlı, AK Parti İl Başkan Vekili Fatih Özer ve yönetimi, Saadet Partisi İl Başkanı Avukat Akın Demir ve yönetimi, AK Parti Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, akademisyenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.



İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program, Kuran-ı Kerim Tilaveti, AGD tanıtım sinevizyonu ve AGD Gümüşhane Şube Başkanı Naci Şenel’in selamlama konuşmasıyla sürdü.



Şenel, AGD olarak insanların en hayırlısı inanlara faydalı olandır düsturuyla çalışmaları sürdürdüklerini belirterek, “Bu konferansımızla ülkemizde ve dünyada siyasi zihniyetlerle oynanan oyunları Hak-Batıl çerçevesinde yakından bilmek adına tertip ettik.” dedi.



Programın misafir konuşmacısı Şinasi Başaran ise konferansa katılanlara son yüz yılda Türkiye ve dünyada yaşanan gelişmeleri anlattı. Hak’kın her zaman ve yerde doğru olan, değişmeyen gerçekler olduğunu, batılın ise her zaman ve her yerde yanlış olan olduğunu kaydeden Başaran, içinde bulunduğumuz zamanda batılın yani zulmün, adaletsizliğin hüküm sürdüğünü, Hakkın adaletin yeryüzünde hakim olması için de İslam aleminin bir araya gelmesi gerektiğini ve merhum Necmettin Erbakan’ın kurduğu D8’i harekete geçirmekle olacağını söyledi.




Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48