banner333

banner309

GÜDAP’tan İzmir’e Yardım Eli

İstanbul Gümüşhaneliler Dayanışma Platformu (GÜDAP), yaşanan depreminin ardından yardım elini bu kez İzmir’e uzattı.

Gümüşhane 12.11.2020, 09:40
GÜDAP’tan İzmir’e Yardım Eli
banner400

İstanbul Gümüşhaneliler Dayanışma Platformu (GÜDAP), yaşanan depreminin ardından yardım elini bu kez İzmir’e uzattı.

Daha önce pandemi sürecinde duyarlılık gösterip maske dağıtımı, koliler halinde erzak ve alışveriş kartı dağıtımı ile yardımlaşma ve dayanışma organizasyonlarına imza atan GÜDAP, bu kez şefkat elini bir kamyonet dolusu yardım malzemesi ile İzmir’e, İzmir’deki ihtiyaç sahibi depremzede kardeşlerine uzattı.

GÜDAP tarafından düzenlenen “İzmirli kardeşlerimizle yan yanayız” yardım kampanyasına destek için GÜDAP Gümüşhane Temsilcisi, Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Arzu Ay’ın koordine ettiği çalışma neticesinde Gümüşhane merkez ve ilçelerinden toplanan ihtiyaç malzemeleri GÜDAP Kurucu Başkanı Kamil Koç ve Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Koç’a teslim edilerek malzemeler İstanbul’a götürüldü.

GÜDAP Afet Koordinasyon Merkezinde toplanan yardımlar malzemelerin cinsine göre yeniden düzenlenerek GÜDAP Yönetim Kurulu Kurucu Başkanı Kamil Koç, Yönetim Kurulu üyeleri Hıdır Daştan, Sevim Çelik, Sevim Köse, Ali Köse, Süleyman Koç, Ayşe Nadiye Doğan tarafından araca yüklenip bir daha böyle felaketlerle karşılaşılmaması dilekleriyle duyarlılık gösteren hemşerilerine teşekkür içeren bir konuşma yapılarak ihtiyaç sahiplerine doğru uğurlandı.

Gümüşhaneli iş insanı Murat Koç’un firması Ege Ulaşım aracılığıyla ücretsiz olarak İzmir’e ulaştırılan kolilerin içerisinden çıkan ve “Bir çocuğun ihtiyaç sahiplerine yazdığı mektup” kolileme yapan tüm platform yöneticilerini derinden etkileyerek duygulandırdı.

İstanbul’dan yola çıkan malzemeler İzmir Gümüşhaneliler Dernek Başkan Yardımcısı Candan Aytekin tarafından teslim alınarak dağıtımı sağlandı.

Televizyon görüntülerinde deprem mağduru Havva Kılıçlı ve çocuklarının görüntüleri kendisini tanıyanların Gümüşhaneliler Dayanışma Platformu Kurucu Başkanı Kamil Koç’u haberdar etmesi ile başlayan yardım kampanyası daha da artarak kolilerce malzeme İzmir’deki yardıma ihtiyacı olan ailelere iletildi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09