banner333

banner309

GÜBDER'den Anlamlı Ziyaret

Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği Yönetim Kurulu, Ak Parti Ar-Ge Başkan Yardımcıları Doç.Dr.Kemalettin AYDIN ve Mahmut Sami MALLI'ya tebrik ziyaretinde bulundu.

Gümüşhane 31.01.2016, 15:43 31.01.2016, 15:45
GÜBDER'den Anlamlı Ziyaret
banner400

GÜBDER heyeti geçtiğimiz haftalarda Ak Parti Genel Merkez Ar-GE Başkanı Prof.Dr.Recep AKDAĞ'a Başkan Yardımcısı olarak atanan 23,24 ve 25.Dönem Gümüşhane Milletvekili Doç.Dr.Kemalettin AYDIN ve 25.Dönem Ankara Milletvekili Mahmut Sami MALLI'yı makamlarında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Ar-Ge Başkan Yardımcısı Kemalettin Aydın GÜBDER'in kurulduğundan bu yana çalışmalarını takdirle karşılıyorum,çok nitelikli ve kapsamlı çalışmaları var.Özellikle Gümüş Gelişim Akademisi çok güzel bir proje. Bu anlamda çok güzel bir misyonu üslenen Arkadaşlarımıza sonuna kadar desteğimiz devam edecektir. Atanmış olduğumuz yeni görevimizlede yine memleketimiz için elimizden gelen her türlü hizmeti yapmaya gayret edeceğiz,dedi.

 

Ar-Ge Başkan Yardımcısı Mahmut Sami MALLI ise, çok genç yaşta Allah bana güzel görevler nasip etti,hamdı senalar olsun.Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada Memleketimiz için var gücümüzle durmadan duraklamadan çalışmaya kararlıyız.Tüm hemşehrilerimizi son bir yılda çok yakinen tanıma fırsatı buldum.Çok güzel bir coğrafyanın ve şehrin insanları olduğunu bilmenin verdiği rahat ve güven ile yolumuza devam ediyoruz.Daha 29 yaşındayım,İnşallah ömrümüz olursa hep birlikte güzel yarınların oluşmasında bizimde acizane bir katkımızın olması için çalışmalarımız devam edecek..Dileğimiz ve temennimiz birlik ve beraberlik içerisinde yaşayan müreffeh bir Türkiye inşa etmek.Tüm derdimiz budur,dedi.

 

Ziyaretle ilgili açıklama yapan GÜBDER Başkanı Erol TEKÇE ; iki değerli Vekilimize,hemşehrimize yeni atandıkları görev dolayısı ile bir tebrik ziyaretinde bulunduklarını,hemşehrilerinin siyasette,bürokraside başarılı olmalarının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.Siyaset ve bürokrasinin içi içe geçmişliği de dikkate alınırsa,özellikle iktidar partisinde görev alan hemşehrilerimize büyük görevler düşüyor. Bu gün ziyaretinde bulunduğumuz Kemalettin Hocamız ve Mahmut Sami Bey Kardeşimiz şüphesiz ki bu güne kadar yaptıkları gibi bundan sonrada memleketleri ve hemşehrileri için ellerinden gelen her türlü yardımı yapacaklardır.Unutulmamalıdır ki,her liyakat sahibi Gümüşhaneli kardeşimizin bir yerlerde görev alması bizler için bir avantajdır,bir güvencedir.İlke olarak Gümüşhaneli hiç bir değerimizin körelmesine,yok farz edilmesine gönlümüz razı değildir.Bu yüzden güzide iki Gümüşhaneli değerimizin aktif görevlerde yerlerini olması bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir,dedi.

 

Ziyaret sırasında önümüzdeki ay Gümüş Gelişim Akademisi'nin "Gençlerle Başbaşa"  konuğunun ilkinin "Siyaset ve Gençlik" başlığıyla Sayın Mahmut Sami MALLI tarafından yapılması karar altına alındı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48