banner333

banner309

Genç-Memur Sen’de Bayrak Değişimi

Memur -Sen konfederasyonu çatısı altında faaliyet gösteren Genç Memur-Sen Başkanlığı görevine Önder Oğur getirildi.

Gümüşhane 03.01.2022, 08:56
Genç-Memur Sen’de Bayrak Değişimi
banner400

Gümüşhane Memur-Sen İl Binasında gerçekleştirilen devir teslim töreninde 2017 yılından bu yana il başkanlığını yürüten Sultan Akyazı görevi hali hazırda Eğitim Bir-Sen Şube Başkan Yardımcılığı ve Genç Memur -Sen İl Başkan Vekilliği görevlerini yürüten Önder Oğur’a devretti.

Devir teslim töreninde konuşan Memur -Sen İl Temsilcisi Harun Şeker bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Akyazı’ya teşekkür ederek plaketini takdim etti.

Şeker, Memur Sen Konfederasyonu’nun bilgi ve birikimi ile Genç Memur-Sen teşkilatının heyecanını buluşturarak medeniyet yolculuğunda önemli bir aşama kaydedildiğini dile getirdi.

Genç Memur- Sen başkanlığını devreden Akyazı, bu kutlu yürüyüşte görev almanın gururu ile bayrağı en ileriye taşımanın gayreti içerisinde olduğunu ifade ederek bundan sonra da Memur-Sen çatısı altında dava arkadaşlarına her türlü desteğini sunacağını kaydetti.

Genç Memur-Sen’in yeni İl Başkanı Önder Oğur da yaptığı konuşmada bugüne kadar yapılan cansiperane çalışmalarından ötürü eski başkan Sultan Akyazı’ya teşekkür ederek “Beni bu göreve layık gören Memur Sen Genel Merkezi, Genç Memur-Sen Genel  Merkez  yönetimi ve Memur-Sen Gümüşhane il yönetimine şükranlarımı sunuyorum” dedi. 

Oğur, “2012 yılında Memur-Sen Onursal Genel Başkanımız hemşehrimiz Ahmet Gündoğdu’nun gayretleri sonucu kurulan, şimdilerde Memur- Sen Genel Başkanımız Ali Yalçın’ın sonsuz desteği ve Genç Memur-Sen Genel Başkanı Mustafa Başkara’nın çalışmaları ile ivme kazanan Türkiye’nin en büyük gençlik teşkilatı olan Genç Memur-Sen medeniyet akidemize bağlı, çağın gerektirdiği girişimci ruha sahip, 35 yaşın altında Memur-Sen çatısı altında tüm sendikal kolları bağlı üyeleri ile geleceğe yön veren şuurlu, irfanlı sivil toplum yöneticileri ve dava adamları yetiştirme gayesi ile yola çıkmıştır. Gümüşhane Genç Memur-Sen teşkilatı olarak ahlak ve maneviyat temelli çalışmalarımızla ilim ve hikmet yolunda tahayyül ettiğimiz gençliğe dokunmak gayretinde olacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.

Devir teslim törenine katılan Eğitim Bir- Sen Şube Başkanı Habib Tanış da Genç Memur -Sen İl Başkanlığı görevine getirilen Oğur’a çiçek takdim ederek yönetim kurulunda omuz omuza verdiğimiz dava arkadaşlarının bu göreve getirilmesinden duyduğu sevinci dile getirdi. Tanış, Eğitim Bir-Sen ve Genç Memur-Sen’in her yıl ortaklaşa düzenlediği marka proje Bir Bilenle Bilge Nesil Projesi’nin bu yıl da geniş bir katılımla icra edileceğini vurguladı.

Devir teslim törenine katılan Eğitim Bir-Sen Şube Başkan Yardımcısı Orhan Köse ise “Sendikal mücadelemizde yanında olduğum dava arkadaşımı tebrik ediyorum. Ona kutlu yolda Allah’tan muvaffakiyetler diliyorum” dedi. 

Devir teslim töreni plaket ve çiçek takdimi, akabinde iyi niyet temennileriyle sona erdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11