banner333

banner309

Genç Fotoğrafçılar Tarihi Sarıçiçek Köy Odalarını Ziyaret Ettiler

Gümüşhane Gençlik Merkezi bünyesindeki Fotoğrafçılık Kulübü’nün genç kursiyerleri uygulamalı eğitim gezisi kapsamında 06 Mayıs 2017 Cumartesi günü Sarıçiçek Köy odalarını ziyaret etti.

Gümüşhane 08.05.2017, 20:17 08.05.2017, 20:31
Genç Fotoğrafçılar  Tarihi Sarıçiçek Köy Odalarını Ziyaret Ettiler
banner400

Ödüllü fotoğraf sanatçısı ve fotoğrafçılık kulübü eğitmeni Mustafa Zengin'in önderliğinde gerçekleşen Sarıçiçek Köy Odaları ziyaretine 15 genç kursiyer katıldı.

Sarıçiçek Köy Odalarının Gümüşhane’nin kültürel izlerini yansıtan en önemli coğrafyalardan biri olduğunu ifade eden Zengin şunları söyledi: “Sanatsal ağırlığı olan usta ve çırağın el işçiliği ile yapmış oldukları Sarıçiçek Köyü odaları Gümüşhanemizin gelenek ve göreneklerini yansıtan önemli bölgelerden olması nedeniyle sık sık buralara gezilerimiz oluyor. Köy odalarının “Sanatsal Fotoğrafçılık” açısından da önemli bir yeri var. Geçen yıl kursiyer arkadaşlarımızı buralara getirdiğimiz gibi bu sene de yeni arkadaşlarımıza da bu köy odalarını göstererek sanatsal fotoğraf çalışması yapmalarını istedik. Kursiyerlerimizle teorik bilgilerin ışığında sanatsal fotoğraf çekimi, kompozisyon, ışık kullanımı ve ISO kullanımı üzerinden uygulamalı fotoğraf çekimleri gerçekleştirdik. Daha sonra ise arkadaşlarımız ile köy içlerinde çocuklar üzerinden portre arkadaşla çalışması gerçekleştirmiş olduk. Güzel bir eğitim programı oldu. Kursiyer arkadaşlarımız da çok memnun oldular."    

Kurs eğitmeni Mustafa Zengin; uygulamalı arazi eğitimleri verdikleri destek ve sağladıkları katkılardan dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan'a ve Gençlik Merkezi Müdürü Beytullah Cebel'e teşekkür etti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 03:42
Güneş 05:18
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:21
Yatsı 20:51