banner333

banner309

Fotoblok Ne İşe Yarar?

Çeşitli renklerde ve kalınlıklarda üretimi yapılan fotoblok levhalar günümüzde oldukça fazla kullanılıyor.

Gümüşhane 24.11.2020, 16:27
Fotoblok Ne İşe Yarar?
banner400

Çeşitli renklerde ve kalınlıklarda üretimi yapılan fotoblok levhalar günümüzde oldukça fazla kullanılıyor. Mimari ürün ya da maket yapımında işe yarayan bu levhalara ihtiyaç duyduğunuz halde sahip olabilirsiniz. Maketlerinizi daha sağlam şekilde yapmak ve daha kaliteli durması için bu levhaları kullanabilirsiniz. Dilediğiniz boyutlarda satın alarak her alanda kullanabilirsiniz.

Fotoblok Çeşitleri Nelerdir?

Resim ya da posterlerinizi koruyabileceğiniz aynı zamanda poster ya da çalışmalarınızı farklı boyutlardaki kartonların üzerine yapıştırmak için kullanabileceğiniz fotoblok çeşitleri mevcuttur. Yapışkanlı ya da düz çeşitleri arasından ihtiyacınız olanı satın alabilirsiniz. Çoklu şekilde satışa sunulan bu levhalara sahip olarak ihtiyacınız olduğu her an kullanabilirsiniz.

Fotoblok Fiyatları Nasıldır?

Farklı kalınlıklarda üretilen ve maketlerinizi yapmak için ihtiyaç duyacağınız fotoblok levhaların fiyatları boyutlarına göre değişkenlik gösterir. Çoklu halde satılabilen bu levhaların paket içindeki miktara göre fiyatlar değişir. Bütçenize uygun olan miktarda levhaları satın alabilirsiniz. Birden fazla alanda kullanabileceğiniz bu levhaları en uygun fiyatlarda satın almak için https://www.guvensanat.com/fotoblok link adresine tıklayabilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59