banner333

banner309

FEM Dershanesinden 2013 YGS Derecelerine Altın Hediyesi

2013-2014 yılında Fem Dershanesinde eğitim görmek üzere kayıt yaptıran öğrenciler arasında kurum içinde bir çekiliş programı düzenlendi.

Gümüşhane 29.04.2013, 11:19
FEM Dershanesinden 2013 YGS Derecelerine Altın Hediyesi
banner400
            Fem Dershanesi konferans salonu ve sınıflardaki akıllı tahtalara canlı yayınla sınıflarda eş zamanlı olarak gerçekleşti. Dershane yetkilileri bu uygulamayı ilk defa başarıyla denediklerini ifade ettiler. Çekilişe Milli Eğitim müdür yardımcısı Mesut Olgun, Şube Müdürlerinden İbrahim Taş, Nusret Bulut, İsmail Hayal, Rasim Alkaç, Âdem Doğan ile veliler ve öğrenciler katıldı.

            Çekiliş öncesi bir konuşma yapan Fem Dershanesi Müdürü Nurullah Çörek veli ve öğrencilere tercihlerini Fem Dershanesi olarak yaptıkları için teşekkür etti. Özellikle 12.sınıfa geçecek öğrencilere yaz tatilini iyi değerlendirmeleri gerektiğini, mayıs – haziran kursunun önemini, Fem TV ve Anafen TV yi aktif bir şekilde kullanmalarını tavsiye edip şimdiden başarılar dilerim, diyen Çörek;

            2013 YGS de dereceye giren öğrencilerimizi ödüllendiren başata Sayın Valimiz Dr. Yusuf Mayda’ya, Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hızır Akataş’a ve Sayın Ercan Çimen Bey’e teşekkür ediyorum, dedi.

FEM DERSHANESİNDEN 2013 YGS DERECELERİNE ALTIN HEDİYESİ

            Fem Dershanesi YGS de dereceye giren öğrencilerine altın hediye etti. Tüm puan türlerinde İl birincisi olan Fen Lisesi öğrencisi Ensar Mesut Özgün’e ödülünü Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Olgun verdi. Olgun Ensar’ın geçmişte il öğrenci temsilcisi olduğunu, bu başarısından dolayı kendisini kutladığını ve LYS de daha büyük başarılar beklediğini dile getirdi.

            İl ikincisi Fen Lisesi öğrencisi olan Malik Turgay’a ödülünü Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Taş, Anadolu Öğretmen Lisesi mezun öğrencisi ve il üçüncüsü Mikail Şahin’e ise ödülünü Milli Eğitim Şube Müdürü Nusret Bulut verdi. 

            Daha sonra çekiliş yoluyla 11 hediye talihlilerini buldu. 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38