banner333

banner309

Erdoğdu Oy Birliğiyle Güven Tazeledi

Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin bugün başlayan nisan ayı toplantılarında 2 yıllık görev süresini doldurması nedeniyle Meclis Başkanlığı seçimleri yapıldı. Seçim sonucunda mevcut başkan Mehmet Emin Erdoğdu oy birliğiyle yeniden başkan seçildi.

Gümüşhane 02.04.2021, 15:40
Erdoğdu Oy Birliğiyle Güven Tazeledi
banner400

Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin bugün başlayan nisan ayı toplantılarında 2 yıllık görev süresini doldurması nedeniyle Meclis Başkanlığı seçimleri yapıldı. Seçim sonucunda mevcut başkan Mehmet Emin Erdoğdu oy birliğiyle yeniden başkan seçildi.

İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Meclis Başkanı, katip üyelikler, başkanvekillikleri ve İl Encümeninde görev yapacak 3 İl Genel Meclisi üyesi seçimleri gizli oy yöntemiyle yapıldı.

Seçimler sonucunda mevcut Başkan Mehmet Emin Erdoğdu, oy birliğiyle yeniden başkanlığa seçilirken, Birinci Başkanvekilliğine Torul İl Genel Meclisi üyesi Hüseyin Bedir, ikinci başkanvekilliğine Köse İl Genel Meclis, üyesi Yakup Mehmani Aygün, asil katip üyeliklere Torul İl Genel Meclis Üyesi Kemal Emiroğlu ile Merkez İl Genel Meclisi Üyesi Mahmut Zengin, yedek katip üyeliklere Merkez İl Genel Meclis Üyeleri Mihdat Uçan ve Vedat Soner Başer seçildi.

İl Encümeni’nde bir yıl süreyle görev yapacak 3 İl Genel Meclisi üyesi için yapılan seçim sonucunda ise Merkez İlçe İl Genel Meclisi üyeleri Mihdat Uçan ve Vedat Soner Başer ile Torul İl Genel Meclisi üyesi Hüseyin Bedir İl Encümeni üyeliğine seçildi.

Seçimlerin ardından konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, “Meclis üyelerimizin yüksek teveccühüyle tekrar İl Genel Meclisi başkanlığına seçildim. Tüm meclis üyelerimize destekleri için şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Bundan sonraki süreçte de tüm meclis üyeleriyle birlikte Gümüşhane’ye hizmet etme gayretini sürdüreceklerini vurgulayan Başkan Erdoğdu, şunları söyledi: “Görev aldığımız süre içerisinde mesaimizi köylerimize hak ettiği hizmeti götürmek için harcayacağız. Çok şükür meclisimizde tüm Türkiye’ye örnek olacak bir uyum var. Köylerimize gerekli olan yatırımları en doğru şekilde yapmak için kararlarımızı birlikte aldık. Seçildiğimiz günden itibaren Gümüşhane için hep birlikte, el ele vererek çok güzel hizmetleri hayata geçirdik. Hem ilçelerde hem de köylerinde gerekli olan tüm ihtiyaçları giderme noktasında gayret sarf ediyoruz.”

Köylerde çok daha güzel hizmetleri hayata geçireceklerini kaydeden Başkan Erdoğdu, “Bizler her zaman muhtarlarımızın ve hemşehrilerimizin yanında olduk, dertlerini dinledik. Ziyaret ettiğimiz köylerimizde çok önemli hizmetler yapıldığını görüyoruz. Sorunları yerinde görerek, yatırımlarımızı gerçekleştirdik. Yapılan bu hizmetlerde İl Özel İdaresi personelimizin çok büyük emeği ve katkısı var. Zor şartlarda çok büyük işler başardık. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Kaynaklarımızı en verimli şekilde kullanacağız. Ben bu vesileyle vatandaşlarımıza sunulan hizmetlerde desteğini esirgemeyen başta Valimiz Sayın Kamuran Taşbilek olmak üzere Milletvekillerimiz Sayın Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş’a, AK Parti İl Başkanımız Sayın Av. Celalettin Köse’ye, MHP İl Başkanı Nadim Aydın’a teşekkür ediyor, hizmetlerin yerine ulaşmasında emeği ve katkısı olan Genel Sekreterimiz Ekrem Akdoğan’a, genel sekreter yardımcımıza, birim müdürlerimize ve il özel idaresi çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum. İnşallah daha disiplinli ve özverili çalışarak köylerimizde çok daha güzel hizmetleri hayata geçireceğiz” ifadeleri kullandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11