banner333

banner309

Ercan Çimen Tebrikleri Kabul Etmeye Başladı

Gümüşhane Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Başkan Ercan Çimen, makamında tebrikleri kabul etmeye başladı.

Gümüşhane 10.04.2019, 11:00
Ercan Çimen Tebrikleri Kabul Etmeye Başladı
banner400

Gümüşhane Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Başkan Ercan Çimen, makamında tebrikleri kabul etmeye başladı.

Başkan Çimen, seçim sonrası Atatürk, Hasanbey ve Cumhuriyet Caddesi ile Bağlarbaşı Mahallesinde gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretlerinin ardından Belediye’de mesaiye başlayarak tebrikleri kabul etti.

Başkanlık makamında tebrikleri kabul eden Başkan Çimen, Gümüşhane halkının kendisine gösterdiği teveccühe layık olmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Başkan Çimen, halkın iradesinin üzerinde hiçbir gücün olmadığını ifade ederek, “Allah’ın izni ve milletimizin desteğiyle yeniden bu kutlu göreve seçildim. Gümüşhane ve Gümüşhane halkına hizmet etmek benim için onur ve gururdur. Bu kutlu vazifeyi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de gece gündüz demeden sürdüreceğiz” dedi.

Seçim sonuçları sonrası teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdiğini hatırlatan Başkan Çimen,  “Milletimiz bize tekrar yetki verdi ve Gümüşhane Belediye Başkanlığına yeniden seçildik. Bunda emeği büyük olan vatandaşlarımıza teşekkür etmek istedik ve ziyaretler gerçekleştirdik. Şimdi de bizi tebrik etmek isteyen vatandaşlarımızı Başkanlık makamımızda kabul ediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi yine kapımız herkese açık. Bu vesileyle tekrar seçim sürecinde bize destek veren, vermeyen bütün vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48