banner333

banner309

Ercan Çimen Süleymaniye Mahallesinde Basın Toplantısı Düzenledi.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, il merkezinde görev yapan gazetecilerle şehrin eski yerleşim yeri olan Süleymaniye Mahallesinde düzenlediği basın toplantısında buluştu.

Gümüşhane 08.07.2017, 13:23
Ercan Çimen Süleymaniye Mahallesinde Basın Toplantısı Düzenledi.
banner400

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, il merkezinde görev yapan gazetecilerle şehrin eski yerleşim yeri olan Süleymaniye Mahallesinde düzenlediği basın toplantısında buluştu.

Belediye’ye ait ve önümüzdeki aydan itibaren restoran olarak hizmet verecek tarihi Zeki Kadirbeyoğlu konağında gerçekleştirilen toplantıya Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Yetim, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Köprülü, yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Çimen, yaklaşık 35 aydır Belediye Başkanı olarak görev yaptığını, bu sürede gecelerini gündüze katarak çalıştıklarını, millete ne söz verdilerse hepsini gerçekleştirmeye çalıştıklarını söyledi.

“Cesaretli işler yapıyoruz”

Eksikliği yazmak ve anlatmanın eleştiri olmadığını ve her türlü eleştiriye açık olduğunu kaydeden Başkan Çimen, “Amacımız bu şehrin büyümesi ve güçlenmesi. Bu şehrin ileri gitmesi ve geri kalmasında bizim ne kadar sorumluluğumuz varsa sizlerin de var. Onun için bizim koşmamız gerekiyor. Zaten koşuyoruz. Bu açığı kapatmamız lazım. Ben ticaretten geliyorum. Ticaretin 10’da 9’u da cesaret. Cesaretli işler yapıyoruz. Bütçemizi 2 yılda yüzde 50 artırarak bunu gösterdik. 37 noktada 70 milyonluk proje yapıyoruz. Ve bu projelerimizin bir kısmının açılışını yakın zamanda gerçekleştireceğiz. Şehirde el değmediğimiz yer kalmadı. Doğusundan batısına güneyinden kuzeyine her tarafta şantiyemiz, çalışan makinemiz, çalışan işçimiz var. Bu süreci de hızlı bir şekilde toparlamamız gerekiyor. Buna bayağı bir hız verdik. 36 yıl sonra şehrin mezbahanesini yapıyoruz, 19 yıl sonra ana caddesinin kaldırımlarını yapıyoruz. Bunlar bugüne kalınacak durumlar değildi. Önümüzdeki dönemde böyle sorunlar, bu tür eksiklikler olmayacak. Daha büyük projeleri ve işleri yapacağız” dedi.

Vali Memiş’e özel teşekkür

Konuşmasında Cumhurbaşkanı, Başbakan, Bakanlar ve Milletvekillerine teşekkür eden Başkan Çimen, Vali Okay Memiş’ten söz etmeden geçemeyeceğini belirterek, şunları söyledi: “Bizim heyecanımıza heyecan katıyor. Bizimle birlikte aynı heyecanı o da taşıyor. Yaptığımız işlerde bizzat kendisi de takip ediyor. Beraber istişare ediyoruz ve bu işlerin altından biran önce çıkmamız için her türlü desteği veriyor. Valimiz Okay Memiş ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Söz verdikleri işleri yapmak için “Durmak yok yola devam” diyen Başkan Çimen, daha sonra katılımcıların sorularını cevaplandırdı.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39