banner333

banner309

Ercan Çimen: Belediyemiz kar altında kaldı

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, kar yağışı ile birlikte çileye dönüşen Gümüşhane’deki yaşam ve şehir hayatına ilişkin açıklamalarda bulund

Gümüşhane 09.01.2013, 10:20
Ercan Çimen: Belediyemiz kar altında kaldı
banner400

Ak Parti İl Başkanı Ercan Çimen, kar yağışı ile birlikte çileye dönüşen Gümüşhane’deki yaşam ve şehir hayatına ilişkin açıklamalarda bulundu. Çimen yaptığı açıklamada, Gümüşhane Belediyesi’nin kötü hizmet anlayışının kar yağışı ile iyice ayyuka çıktığını ve vatandaşları köylerde dahi yaşanmayacak derecede zor koşullarlarla mücadele etmek zorunda bıraktığını vurguladı.

Ercan Çimen yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:  “Kar yağmaya başlayalı 4 gün oldu. Bizler büyük bir sabır ve merakla belediyemizin karla mücadeleye ne zaman başlayacağını bekledik. Ancak, henüz ana arterler dahil olmak üzere hemen hemen hiçbir yerde karla mücadele çalışmaları başlamamış ve vatandaşlarımız, esnafımız mağdur edilmiştir. Görüyoruz ki sadece şehrimiz değil, belediyemiz de kar altında kalmıştır.  

Ak Parti hükümeti olarak bizler Sayın Canlı’nın ifadesiyle her durumda belediyemize destek olduk ve olmaya da devam ettik. Bu çerçevede, haziran ayında tuzlama aracı ve temizleme ekipmanlarının alımı için encümenlerimizin desteğiyle kredi onay verdik. Ancak, tüm iyi niyetli desteklerimize rağmen görüyoruz ki, belediyemiz hizmet etmemek için direnmektedir.

Şehir olarak dağlık bir alana kurulmuş olmamız nedeniyle yolda yürüyen yayalardan yokuşlarda araba kullanan şoförlere kadar tüm vatandaşlarımız kayma ve kazaya uğrama tehlikesiyle karşı karşıyalar. En azından ana caddelerin karları greyderler ile temizlenebilirdi. Maalesef üzülerek görmekte ve yaşamaktayız ki, her zaman olduğu gibi şehrimiz yine belediyemiz tarafından sahipsiz bırakılmıştır.  

Bizler, bir vatandaş olarak belediyemizin bir an önce halkımızın mağduriyetini ortadan kaldıracak kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına başlamasını istiyor ve bu işin takipçisi olacağımızı beyan ediyoruz”dedi.


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (5)
Adem BİLİCİ 11 yıl önce
Kelkit Belediyesi Kar altında kaldı Ercan Çimen Keşke sn Mustafa CANLIYA Yapmış olduğu eleştiriyi Kelkit belediyesinede yapsaydı ozaman bende sn çimeni takdir ederdim ama bu bir karalama ya bu GÜMÜŞHANE bizim gelin sahip cıkalım allah aşkına 10 senedir akp li vekillerimzi gümüşhaneye ne hizmet yaptı birileri bana bir söylesin 10 sene oldu halen salyazı havaalanıyla meşkullar bırakın allah askına içrat yapın ADEM BİLİCİ
Adem BİLİCİ 11 yıl önce
Gümüşhane’de başkalarına zarar vermek düşüncesi belirgin bir şekilde hissedildiğine göre artık demek ki diyorum Gümüşhane de büyük şehir olmanın sancılarıyla kıvranmaya başlamıştır.
Büyük şehirlerde huzursuzluk almış başını gidiyor. Kent insanı rahat değil, mutlu değil.
Gümüşhane de artık yavaş yavaş rahatsız olmaya başlamıştır.
Hz. Peygamber, insanların ortak kullanım alanlarını da içeren `başkalarına zarar vermeme` ilkesine büyük önem vermiş; öyle ki, bu hususta komşularının güven duymadığı kimselerden söz ederken `Vallahi o iman etmiş sayılmaz!` buyurmuş, bunu üç kez tekrarlamıştır.
Biz Gümüşhane’de güven duyduğumuz insanlarla yolculuğumuza devam ediyoruz. Ama ya güven duymadığımız insanlar? Meselenin iman boyutuyla ilgili fetva verecek değiliz; yalnız şu kadarını söyleyelim ki birbirimizi sevmedikçe iman etmiş sayılmayız.
Bir başka hadis de şöyledir: `Müslüman, diğer Müslümanların, dilinden ve elinden zarar görmediği kişidir.
berke 11 yıl önce
karın olmadığı belediyemi varmış? sırf muhalefet olsun diye konuşulmaz. syn belediye başkaını gümüşhaneye güzel hizmetler veriyor.
şefik duran 11 yıl önce
zavallı ercan çimen.koskoca iktidarın il başkanının açıklaması bu kadar.gözünü hırs bürümüş,aklı çevirse milletvekiliğine oynar,belediye başkanlığı için böyle kçük hesaplara ne gerek var.ama kapasitesi bu kadar ne yapsın..
Emrah Koç 11 yıl önce
"Çamur At İzi Kalsın" politikası izleyen Ercan Çimen, çamur bulamayınca Gümüşhane Belediye'sine kar topu attı ama o da tutmadı..!
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48