banner333

banner309

En Genç Muhtar Adayından Ücretsiz Konser

Gümüşhane kent merkezinin en büyük mahallesi olan Bağlarbaşı Mahallesi’nin en genç muhtar adayı olan Fatih Abiş, bir ilki gerçekleştirerek seçim kampanyası kapsamında konser düzenliyor.

Gümüşhane 15.03.2019, 15:10
En Genç Muhtar Adayından Ücretsiz Konser
banner400

Gümüşhane kent merkezinin en büyük mahallesi olan Bağlarbaşı Mahallesi’nin en genç muhtar adayı olan Fatih Abiş, bir ilki gerçekleştirerek seçim kampanyası kapsamında konser düzenliyor.

Gümüşhaneli müzik öğretmenlerinden oluşan Grup Canca ve genç kemençe üstatlarından Şaban Coşkun’un sahne alacağı ücretsiz konser 23 Mart Cumartesi günü saat 14.00’da Bağlarbaşı Mahallesindeki Köprü Kafe’de gerçekleştirilecek.

Gümüşhane Üniversitesi kampüsünün bulunduğu ve 2018 TÜİK rakamlarına göre Gümüşhane’nin en kalabalık mahallesi konumundaki Bağlarbaşı Mahallesinden muhtar adayı olan Abiş, uzun yıllardan beri ikamet ettiği mahallesine hizmet edebilmek adına muhtar adayı olduğunu söyledi.

Gümüşhane'nin en genç muhtar adayı olan ve "Mühür için değil hizmet için adayım" sloganıyla yola çıkan Abiş'in aza listesi de Gümüşhane'de tek olma özelliği taşıyor. Abiş'in 8 kişilik aza listesinde 4 kadın aza yer alıyor.

Muhtarlık makamının demokrasi ve devlet yönetiminin en temel yapı taşlarından birisi olduğunu hatırlatan Abiş, “Devlet-millet bütünleşmesinin tesisinde başrolde olduğu gibi, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının ve beklentilerinin karşılanması, sorunlarının çözüme kavuşturulmasında da olmazsa olmaz bir öneme sahiptir. Devlet ile vatandaş arasında bir köprüdür. Ülkemizin dört bir köşesinde, devletimizin gören gözü, tutan eli olarak çok önemli bir vazifeyi yerine getirecek bir görev sorumluluğunun bilincinde olarak bu göreve talip oldum” dedi.

Gümüşhane’nin büyüme ve gelişimine katkı sağlayan en büyük yatırımların Bağlarbaşı Mahallesinde olmasından dolayı Bağlarbaşı Mahallesinin ne kadar önemli bir noktada olduğunun bilincinde olduğunu dile getiren Abiş, “Yeni Devlet Hastanesi, sanayi bölgesi, gelişimimize yön veren hayallerimize ışık tutan Gümüşhane Üniversitesi’ni de sınırları içerisinde bulunduran mahallemizi daha iyi bir noktaya taşıya bilme adına mahalle sakinlerimiz ile el ele vererek hizmet etmeye talibim. ‘Bir ulusun geleceği ve yarınlarının teminatı gençlerdir’ sözüne istinaden şehrimizin ve mahallemizin yarınları ve geleceği adına genç bir aday olarak elimizi taşın altına koyuyoruz” diye konuştu.

Abiş, çıktıkları bu kutlu yolda büyüklerinden ve gençlerden desteklerini isteyerek 23 Mart Cumartesi günü saat 14’de Bağlarbaşı Mahallesi köprü kafede organize ettiği Gümüşhane’nin gururları Grup Canca ve Kemençeci Şaban Çoşkun konserine tüm mahalle sakinlerini davet ederek “Konserde mahallemiz adına hayallerimizi ve sizin hayallerinizi paylaşacağım. Bu duygu ve düşüncelerle, başta ilimizde görev talip olan muhtar adaylarımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09