banner333

banner309

EĞİTİM-BİR-SEN'den İlimize Atanan Öğretmenlere Destek !

İlimize yeni atatan öğretmenlerin oryantasyon eğitimlerine Gümüşhane Eğitim Bir Sen Şubesi tarafın destek verildi

Gümüşhane 20.09.2013, 10:45
EĞİTİM-BİR-SEN'den İlimize Atanan Öğretmenlere Destek !
banner400

 Üç gün süren eğitimin son gününde Süleymaniye Mahallesi ve Karaca Mağarasını gezen,  öğretmelere Eğitim Bir Sen Gümüşhane Şubesi tarafından yemek programı düzenlendi. Programa Gümüşhane Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Veli AĞAÇ, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Şükrü BAŞ, İl Milli Eğitim  Şube Müdürü Murat EKİCİOĞLU, Eğitim Bir Sen Şube yönetim kuru üyeleri Habib TANIŞ, Musa UNCU, geziye rehberlik beden eğitimi İl koordinatörü Ertuğrul SARI, beden eğitim öğretmeni Şaban DURDU ve ilimize yeni atanan öğretmenler katıldı.

Gümüşhane Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Veli AĞAÇ katılımlarından dolayı İl Milli Eğitim yöneticilerine ve öğretmenlere teşekkür etti. AĞAÇ yaptığı konuşmada “ ilimiz sizin gibi dinamik öğretmenlere kavuştuğu için şanslı, sizde Gümüşhane gibi güvenli, huzurlu bir ilde görev yapacağınız için şanlısınız. İlimizi tercih ettiğiniz için sizleri tebrik ediyorum. Milli Eğitim Bakanlığı’nın yaptığı bu uyum seminerlerini faydalı buluyoruz, yapılan bu çalışmanın her sene içi doldurularak daha  etkin hale getirilmesi aday öğretmenlerimiz için yayarlı olmaktadır. Bu sayede hem mesleklerini hem de çalışacakları yerleri daha kısa sürede tanıyarak sahip oldukları bilgi birikimleri ile öğrencilerimize faydalı olacaklardır.”dedi   Daha sonra Eğitim Bir Sen’in Türkiye geleninde ve Gümüşhane’de yetkili sendika olduğunu belirterek, genelde ve yerelde yaptığı faaliyetler hakkında açıklama yapan AĞAÇ “Sendikamız eğitim çalışanlarının, görevlerini daha etkin yapabilmesi için, çalışma  ortamlarının hazırlanması, eğitim çalışanlarının  haklarını savunmayı, karşılaştıkların sorunların çözümüne sunmayı ilke edinmiş ve bu alanlarda çalışmalarını sürdürmektedir. Eğitim öğretim ödeneğinin tüm eğitim çalışanlarına verilmesi, banka promosyonları, kıyafet özgürlüğü ve özlük haklarının iyileştirilmesi yaptığımız çalışmalar arasındadır. Hak arama mücadelesinde ilerleme sağlamak için çalışanların bir sendika üyesi olması sendikal mücadeleye güç verecektir.” Dedi.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen yemek ardından Gümüşhane tanıtım cd ve broşürlerin bulunduğu hediyelerin takdiminden sonra erdi.

                                                                                                                                  Veli AĞAÇ

                                                                                                                    Gümüşhane Eğitim Bir Sen

                                                                                                                                  Şube Başkanı

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46