banner333

banner309

Durumları İyiye Gidiyor

Konya’dan Gümüşhane’ye gelirken Sivas-Erzincan arasındaki Kızıldağ’da kaza yapan Saadet Partisi (SP) Gümüşhane İl Başkanı Avukat Akın Demir, partililer ve aile bireylerinin sağlık durumlarının iyiye gittiği öğrenildi.

Gümüşhane 20.08.2013, 09:33
Durumları İyiye Gidiyor
banner400
 Konya’dan Gümüşhane’ye gelirken Sivas-Erzincan arasındaki Kızıldağ’da kaza yapan Saadet Partisi (SP) Gümüşhane İl Başkanı Avukat Akın Demir, partililer ve aile bireylerinin sağlık durumlarının iyiye gittiği öğrenildi.

Sabaha karşı gerçekleşen kazanın ardından Erzincan’da ki hastanelerde tedavi altına alınan Hüseyin Duman, Davut Kaban ve Mahmut Yıldız’ın ambulanslarla Gümüşhane Devlet Hastanesine gönderildiği bildirildi.

Özel Neon Hastanesinde tedavi gören İl Başkanı Demir’in bugün ameliyata girdiği ve onunda sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenilirken, Erzincan Araştırma Hastanesinde tedavisi devam eden babası Hüseyin Demir’in ise durumunun ciddiyeti nedeniyle hala yoğun bakım servisinde tutulduğu öğrenildi.

Öte yandan sabah namazından yaklaşık bir saat sonra meydana gelen kazanın ardından aracı gören vatandaşlar, Demir ve araçta bulunanların verilmiş sadakalarının olduğunu, aracın tamamen kullanılamaz hale geldiğini söyledi.

Olay:

Konya’da katıldıkları mitingden dönen Akın Demir yönetimindeki 06 AH 8938 plakalı otomobil Sivas-Erzincan arasındaki Kızıldağ mevkiinde önceki gün sabaha karşı yoldan çıkarak şarampole yuvarlanmış ve araçta bulunan 5 kişi yaralı olarak Erzincan’da ki çeşitli hastanelerde tedavi altına alınmıştı.


Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (1)
İsa YILMAZ 11 yıl önce
Gümüşhane Saadet Partisi İl Başkanı Sayın Akın Demir Bey'e geçmiş olsun diyor, Yüce Rabbimden kendisine ve yakınlarına acil şifalar niyaz ediyorum.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09