banner333

banner309

DOKAP Eylem Planı Gümüşhane’de Masaya Yatırılacak

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Ekrem Yüce, DOKAP Eylem Planının 7-8 Şubat tarihlerinde Gümüşhane’de masaya yatırılacağını söyledi.

Gümüşhane 30.01.2013, 10:41
DOKAP Eylem Planı Gümüşhane’de Masaya Yatırılacak
banner400

 Toplantı öncesinde bölgede bulunan 8 ili ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Yüce, Bayburt temaslarının ardından Gümüşhane’ye gelerek İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan’la görüştü.

 Yüce, DOKAP Eylem Planının Doğu Karadeniz Bölgesinde yer alan Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Samsun ve Trabzon illerini kapsayan yatırımların hızlandırılarak ekonomik büyüme, sosyal gelişme ve istihdam artışı sağlanarak bölgede yaşayan vatandaşların refah, huzur ve mutluluğunun artırılmasını amaçladığını söyledi.

 Bu kapsamda Gümüşhane’de yapılacak olan toplantının tüm kurumların, üniversite ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımı ile bir çalışma toplantısı olacağını dile getiren Yüce, toplantıda yatırım programındaki projelerin kontrolü, yatırım programında yer alan projelerin ödenek ihtiyacı ve kurum yetkililerinin bölge ve il için önemli gördükleri ve DOKAP Eylem Planı’nda yer almasını önerdikleri konuların görüşüleceğini sözlerine ekledi.


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11