banner333

banner309

Demirağ istifa etti

Gümüşhane'de geçtiğimiz mayıs ayında yapılan 4.genel kurulla Kent Konseyi başkanlığına seçilen Rüstem Demirağ görevinden istifa etti.

Gümüşhane 23.03.2023, 14:04
Demirağ istifa etti
banner400

SMA hastası Yunus Emre bebeğin kampanyasına verdiği destekle bilinen Demirağ, Yunus Emre'nin kampanyasının bittiğinin duyurulmasından birkaç saat sonra istifasını duyurdu.

Önümüzdeki yerel seçimlere kadar görev yapmak üzere 18 Mayıs 2022 tarihinde Kent Konseyi Genel Kurul üyeleri tarafından bu göreve seçilen Demirağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Yaklaşık 1 yıl önce şehre vefa borcunu ödeyebilmek ve güzel memleketinin insanlarına hizmet edebilmek için aday olduğunu ve Kent Konseyi Genel Kurul üyelerinin teveccühü ve büyük desteği ile bu göreve seçildiğini kaydeden Demirağ, “Görevde bulunduğum süre içinde, yaşam felsefem olan “Yapacaksan mükemmel yap” şiarıyla çalışmaya özen gösterdim, görevimi layıkıyla yapmaya gayret ettim. Süreç içinde, Kent Konseylerinin sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı sağlama misyonundan hareketle SMA hastası Yunus Emre bebeğin kampanyasına destek olmaya çalıştım. Bu süreç içinde çağrımıza cevap vererek destek olan, yardım eden, dua eden, bağış yapan ve kampanyanın tamamlanmasında emeği geçen herkesten Allah razı olsun, Allah sevabına nail etsin inşallah” dedi.

Gelinen noktada “gördüğü lüzum” üzerine istifa kararını aldığını kaydeden Demirağ, “Başta Gümüşhane Kent Konseyi Genel Kurul Üyelerimiz olmak üzere, görev sürem içinde bilerek veya bilmeyerek kalbini kırmış olduğum, varsa hakkına girmiş olduğum veya varsa layığı ile hizmet edememiş olma ihtimaline karşılık vebaline girdiğim herkesten helallik talep ediyorum. Bundan sonraki hayatımda vatanıma ve milletime olan borcumu, ata mesleğim olan ticaret ile ödemeye çalışacağım. Ülkemizin ve memleketimizin ekonomisine katacağımız katma değer ve istihdamlar ile hizmetimi sürdürmeye devam edeceğim. Dua ve desteklerinizi esirgemeyiniz. Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59