banner333

banner309

Çocukların Okuma Şenliği

Gümüşhane Özel Bahar Koleji 1. Sınıf öğrencileri yıl sonu etkinlikleri çerçevesinde Okuma Şenliği Proğramı düzenledi.

Gümüşhane 30.05.2013, 07:40
Çocukların Okuma Şenliği
banner400

 Yıl boyunca okuma-yazmaya geçme çalışması yapan 1. Sınıf öğrencileri  ,okuma- yazmaya geçmelerinin mutluluklarını ailelerine  hünerlerini göstererek gerçekleştirdiler.

Okuma şenliği Proğramı,istiklal Marşı ile başladıktan sonra ,Okul Müdürü Fikri Kılınç’ın hoş geldiniz konuşması ile devam etti,daha sonra öğrenciler sırası ile ;okuma tüneli,koro,İngilizce şarkılar,türkmen kızı,ay yıldız,istiklal marşı,Mevlana,efe,Kafkas,horon,halay,Silifke yöresi,step …gösterileri yaparak  büyüklerine kabiliyetlerini gösterdiler.Gösteriler sonrası okuma pastası kesilerek proğramda kutlamalar yapıldı,1. Sınıf öğrencilerine başarılarında dolayı madalya verildi.

Okuma şenliği ile ilgili konuşan okul Müdürü Fikri Kılınç:”Her yıl olduğu gibi bu yıl da sezon sonuna yaklaşmış bulunmaktayız.Yıl sonu etkinlikleri çerçevesinde 1. Sınıflara,ana sınıflarına ve de 8. Sınıf öğrencilerimize sınıf  geceleri düzenlemekteyiz.Gecelerde velilerimiz ve de öğrencilerimizle nitelikli zaman geçirmek,öğrencilerimizin kabiliyetlerini sergilemek,eğlenmek  ve de başarıları ödüllendirmek hedeflenmektedir.proğramlarda emeği  geçen başta öğretmenlerimizi,velilerimizi tebrik ediyoruz,başarılar diliyoruz;öğretmenlik mesleğimiz değil,kutsal bir tercihimizdir”dedi

Proğramla ilgili veliler de idareye ve de öğretmenlere teşekkürlerini dile getirdiler.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39