banner333

banner309

Çocuk Tutuklu, Koğuşta Kendini Astı

Trabzon Bahçecik E Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu’nda kalmakta olan 15 yaşındaki E.N., kaldığı B1 koğuşunun kapısına kendisini asarak yaşamına son verdi.

Gümüşhane 15.11.2015, 01:06 15.11.2015, 01:08
Çocuk Tutuklu, Koğuşta Kendini Astı
banner400
  7 ayrı suçtan kaydı bulunduğu öğrenilen E.N. vardiya değişimi sırasında intihar ettiği ortaya çıktı. Boynu kırıldığı belirlenen E.N. kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. E.N.’nin Gümüşhane’de toprağa verileceği öğrenildi.

Trabzon Bahçecik E Tipi Kapalı  Ceza ve İnfaz Kurumu’nda tutuklu olarak kalmakta olan 15 yaşındaki E.N.,B1 koğuşunun kapısına kendisini asarak yaşamına son verdi. Islahevi olmadığı için çocuk tutuklunun kapalı cezaevinde kaldığı belirlendi.

ÇAMAŞIR İPİYLE ASTI

Trabzon’da bir süre önce hırsızlık suçu işlediği gerekçesiyle gözaltına alınan E.N. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Bahçecik E Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu’nda gönderildi. Bir süredir cezaevindeki iki katlı çocuk koğuşunda tutuklu olarak kalan E.N. önceki gün vardiya değişimi sırasında alt kata indi. Burada çamaşır asmak için kullanılan ipi alan E.N. kendini kapıya astı.

ARKADAŞLARI GÖRDÜ

Çocuk koğuşunda kalanlar bir süre sonra E.N. kendini astığı fark etti. Bunun üzerine durum hemen infaz koruma memurlarına haber verildi. Acil servise alınan E.N. ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi. Boynu kırıldığı belirlenen E.N. kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 7 ayrı suçtan kaydı bulunduğu öğrenilen ve bir süredir psikolojisi bozuk olduğu belirlenen E.N.’nin Kelkit’te bugün  toprağa verileceği öğrenildi.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 14 Mayıs 2024
İmsak 03:15
Güneş 05:00
Öğle 12:23
İkindi 16:18
Akşam 19:37
Yatsı 21:14