banner333

banner309

Çimen’den, Saldırı Sonrası Açıklama

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen şahsına karşı yapılan silahlı salıdır girişimi sonrası bir basın açıklaması yaptı.

Gümüşhane 07.11.2019, 23:49
Çimen’den, Saldırı Sonrası Açıklama
banner400

Basın Açıklaması

Bugün (07.11.19) 13:00 sularında katıldığımız Cenaze namazının ardından hafriyat denetleme için çevreyoluna çıktık. Yaptığımız çalışmaları yerinde denetlemeye gittiğimizde, yanımıza yaklaşan bir hemşehrimiz, görüşmek için yanımıza yaklaştığını düşündüğümüz esnada elinde silah olduğunu fark ettik. Bunun üzerine ekibimizdeki koruma görevlileri gerekli müdahaleleri yaparak girişimi bertaraf etti. İçinde ses mermisi olduğunu düşündüğümüz silahıyla güvenlik görevlileri müdahale ederken yere bir el ateş etti ve olay mahallinden şahsi aracıyla kaçarak uzaklaştı.
    Şahsımda ve ekibimde herhangi bir sağlık sorunu olmadığı gibi, bu saldırı girişiminin ne Belediyemizle ne de şahsımla bir bağlantısı olduğunu düşünmemekteyim. Çünkü saldırganın ne şahsımla ne de Belediyemiz bir hukuku yoktur. 
    Bu ve bunun gibi saldırıların bizleri hiçbir zaman yolumuzdan ve fikirlerimizden vazgeçirmeyeceği gibi şehrimize hizmet üretmekten de asla alıkoyamayacağını beyan etmek isterim. Görevi aldığım 2014’ten beri her alanda şehrimize yenilikler ve yeni hizmetler kazandırdık.
Yüce Yaradan’dan temennim; 31 Mart 2019 tarihinde halkımızın bana tekrar verdiği bu kutlu görevi “Halka hizmet Hakk’a hizmettir” düsturuyla yerine hakkıyla getirmeyi nasip etmesidir. 
Altın Kalpli insanların şehrinde böyle olayların yaşanması üzücü olmakla birlikte bu olayın tüm halkımız tarafından kabul edilmeyeceğini biliyorum. Bu üzücü olayı yaşatan hemşehrimizin de en kısa sürede yanlışını anlayacağını ve bu hatasından dönerek tüm kamuoyundan özür dileyeceğini biliyorum. Şehrimizde nefret söylemi ve eylemi asla tasvip edilmemiştir. Bu tarz eylemler her kime yapılırsa yapılsın halkımız tarafından kınanmıştır. 
Bugüne kadar halkımızın her kesimini ayırt etmeksizin dinleyen ve mesaimizin büyük kısmını halkımızın sorunlarına çare bulmak için harcayan bir kardeşiniz olarak, bu olayı hiç yaşanmamış sayarak aynı düsturla şehrime ve hemşehrilerime yakışır bir Belediye Başkanı olmaya ve onların her derdine çözüm bulmaya devam edeceğim. Saygılarımla

Ercan Çimen

Gümüşhane Belediye Başkanı 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59